Tuje

Klepetulja Oksana ga ne bo odirala

I.P.
30. 8. 2016, 03.32
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Oksana Grigorieva naj bi prvotno od Mela Gibsona prejela petnajst milijonov dolarjev preživnine, a je dejansko dobila samo majhen odstotek tega.

Profimedia

Ruska manekenka, ki ima z njim šestletno hčerko Lucio, bo dobila samo 250 tisoč dolarjev zaradi predolgega jezika. Natančneje, v radijski oddaji Howarda Sterna se je leta 2013 preveč razgovorila o nasilju med štirimi stenami.

Ko je bil Mel obtožen, da naj bi jo tepel, ni tega prekrška ne priznal ne zanikal in se tako rešil zapora. Sprva je privolil, da ji bo izplačal petnajst milijonov dolarjev – če priseže, da obremenilnih posnetkov, ki bi razkrili, kaj se je pravzaprav dogajalo, ne bo javno objavila. A je čez šest mesecev šla na policijo s trditvijo, da jo je udaril in da je njej in hčerki grozil s pištolo. Potem so na dan prišli še posnetki pobesnelega Mela, na katerih je vpil, da si je zaslužila, da jo je tepel, in da jo bo pokopal.

Po enem letu prerekanj sta se sporazumela, da ji izplača 750 tisoč dolarjev v treh obrokih, zadnjega septembra letos. Sodnik jo je takrat tudi opozoril, naj v javnosti ne govori o incidentih, sicer dogovor lahko propade.

Mel ji je en del izplačal, ker pa ga je opravljala pri Howardu Sternu, je kalifornijsko sodišče pred kratkim razsodilo, da mu ni treba plačati ničesar več.