Tuje

Prva na seznamu

S.D.
24. 7. 2015, 12.23
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Megan Boone je zvezda nadvse uspešne ameriške kriminalke Črni seznam. V nanizanki nastopa kot neustrašna FBI-preiskovalka.

profimedia

Megan Boone je zvezda nadvse uspešne ameriške kriminalke Črni seznam. V nanizanki nastopa kot neustrašna FBI-preiskovalka Elizabeth Keen ob Jamesu Spaderju v vlogi čudaškega skrivnostnega raziskovalca Raymonda Reda Reddingtona. Televizijska pripoved je postavljena v Washington, čeprav serijo večinoma snemajo v New Yorku. Gre pa za temačno zgodbo z nepričakovanimi in presenetljivimi preobrati, obenem pa se osredotoča tudi na partnerski odnos med glavno junakinjo in njenim antijunakom.

»Moj odnos do Megan je zelo predvidljiv. Sprva mi je šla na živce, potem pa je v meni vzbudila veliko radovednost. Izkazalo se je, da je razlika v letih in izkušnjah, ki je med nama kot velik prepad, prinesla nanizanki veliko dobrega. Jaz sem seveda starejši od nje in imam več izkušenj, vendar je Megan izredno dojemljiva in zabavna dama. Postala sva prijatelja, tako kot najina lika v seriji,« je svoje sodelovanje z Megan Boone opisal James Spader.

Več v tiskenem izvodu Zvezd