Domače

Ob podpori družine je vse lažje

N.S.
29. 12. 2023, 07.26
Deli članek:

V prazničnih dneh je tudi za dobro znanega chefa in priljubljenega sodnika šova MasterChef Slovenija urnik natrpan od jutra do večera. A tudi na družino ne pozabi.

Osebni arhiv
Luka Jezeršek v hektičnem decembru dela veliko lažje, saj ima ob sebi družino. Pred dnevi so mu na enem izmed dogodkov ob strani stali Martin, Jure, Franci, Rok, Jan in Urh Jezeršek.

Cateringi, snemanje oddaje, kuhanje, družina in druge podjetniške obveznosti, vse to znani kuharski mojster v teh prazničnih dneh preživlja veliko lažje, saj mu ob strani ves čas stoji družina. Luka Jezeršek ima namreč pomoč bratov, Martina, Jureta in Roka, s katerimi sinhrono delujejo v domačem gostinskem podjetju, potem so tu še njihove žene, otroci in starša Franci in Sonja. Pred dnevi smo sodnika kuharskega šova srečali na enem izmed dogodkov, kjer so skrbeli za pogostitev, in ujeli vso moško stran družine Jezeršek. »Vsi za enega, eden za vse. Tradicija Jezerškovih se nadaljuje,« je moški večer, čeprav je bil deloven za vse, komentiral nasmejani Luka, ki je vesel, da lahko dela z družino, ki jo vedno postavlja na prvo mesto.

Osebni arhiv
Priljubljeni sodnik šova MasterChef Slovenija ne skriva, da je družinski človek. Jezerškovih je ogromno, samo Luka in soproga Aleksandra imata tri otroke – Sofijo, Urha in Japca.