Domače

Hvaležna očetu, ki verjame vanjo

D.D.
28. 12. 2023, 09.39
Posodobljeno: 28. 12. 2023, 09.45
Deli članek:

Ob konca dveinpolurnega šova solza sreče ni potočila je priljubljena pevka, ampak tudi njen največji oboževalec in podpornik.

Matic Kremžar
Nina Pušlar je prva Slovenka, ki je povsem sama razprodala Stožice.

Najbolj pogost komentar na koncertnem prizorišču je bil, da imajo občutek, da so v Las Vegasu. Ko se je Nina Pušlar počasi spuščala s stropa, je bilo slišati vzdihe občudovanja, potem pa so ljudje na vse grlo prepevali njene največje uspešnice. Z njimi pevka deli svoje poglede na svet in čustvene izzive, ki jih prinaša življenje. Ob tako edinstvenem trenutku je bila še bolj blažena, ker je imela ob sebi družino. Oče Roman je komaj zadrževal solze, da se ni razjokal ob ljubečem objemu, s katerim jo je nagradil takoj po koncertu. »Zelo sem hvaležna, da imam privilegij biti obkrožena z enkratnimi ljudmi. Doma se imamo strašansko radi in lažje je ustvarjati, ko veš, da imaš takšno podporo. Stožice so bile sanje in zdaj smo jih uresničili. Govorim v množini, saj je ta projekt zahteval velikansko zasedbo posameznikov, ki mislijo in čutijo enako. Ne upam si naštevati vseh, ker bi zagotovo koga pozabila,« je zbirala vtise po nastopu vseh nastopov.

Poznavalci so nam zaupali, da je bila to najbolj dodelana predstava na slovenski sceni. Zanjo so porabili več sto tisoč evrov, kar niti ni presenečenje, če upoštevamo, da so dogajanje posneli s kar 22 kamerami. Za celoten artistično- vizualni del je bil odgovoren Ninin dolgoletni prijatelj Anže Škrube. Samo zanjo je priletel iz Amerike, kjer zadnje čase živi in ustvarja. Podpisal se je pod režijo in scenski del, saj je izbral tri različne sklope plesalcev in do sekunde natančno izdelal vsak nastop posebej. Izkušnje s svetovnimi imeni so bile tokrat zelo dobrodošle, in kot nam je povedal, je sodelovanje z Nino vselej užitek. »V Sloveniji premoremo ogromno talenta in potenciala, zato sem imel vizijo, da se približamo tujim izdelkom. Zadnji mesec smo pilili detajle in ogromno ur preživeli skupaj, da bi izpeljali vse, kot smo si zadali. Nina je prava profesionalka in k stvarem pristopa z dragoceno toplino. Razprodati največje pokrito prizorišče v državi je potrditev in nagrada za njeno predanost. Nikoli se ne pretvarja in javnost to občuti, zato je številka ena na lestvicah in v srcih,« je prepričan Anže.
Osrednja zvezda večera je nato skupaj z ekipo, svojimi prijatelji, domačimi in partnerjem Dorianom Grando nazdravila na zabavi, ki se je zavlekla pozno v noč. »Od vseh odzivov in adrenalina dolgo nisem mogla zaspati. Najraje bi vse še enkrat ponovila, saj lepe stvari prehitro minejo. Včasih se mi zdi, da sanjam, kajti težko je opisati, ko skupaj s tabo zapoje 12 tisoč grl. Hvaležna sem vsakomur posebej. Imeti tako zvesto občinstvo je blagoslov in najlepše darilo. Zdaj se bom malce odpočila, čeprav so na sporedu že naslednji koncerti. Potem pa se bom do naslednjega večjega projekta posvetila sebi in svojim dragim, ki me osrečujejo,« nam je razkrila svoje načrte in dodala, da komaj čaka, ko si bomo lahko skupaj z njo po televiziji ogledali končno verzijo glasbenega spektakla leta.

Matic Kremžar
Čustven objem z očetom Romanom, ki je hčerkin največji podpornik.