Domače

Vsako leto se vračata v Goriška brda

N.S.
11. 6. 2023, 10.05
Posodobljeno: 11. 6. 2023, 10.07
Deli članek:

Zabavna voditeljica bo kmalu praznovala 11. obletnico poroke, ko sta si z možem v sončnih Goriških brdih, natančneje v Števerjanu, obljubila večno zvestobo.

Marko Vavpotič
Ota Širca Roš bo kmalu praznovala 11. obletnico poroke z možem Borutom, s katerim sta ponosna starša dveh sinov, Prema in Zara.

Ota Roš Širca že zdaj ve, da bosta z možem Borutom obletnico poroke praznovala na 'kraju zločina', saj je to njuna tradicija. »Za prvo obletnico sva si z Borutom privoščila kosilo, kjer sva si leto prej obljubila večno zvestobo, in vse, kar spada zraven. Obujala sva spomine, se sprehodila po posesti in se smejala dejstvu, da se od najine poroke tam ne smejo več zabavati na prostem po 22. uri. Baje smo bili preglasni, kar samo pomeni, kako dobra zabava je bila v Števerjanu,« prizna v smehu Ota, ki je v začetku junija praznovala 44. rojstni dan, skupaj z Borutom pa sta ponosna starša dveh sinov, Prema in Zara. »Zdaj, ko smo štiričlanska družina, bomo verjetno skupaj šli na izlet v Brda, sicer pa že odštevamo dneve do dopusta. Poletni oddih je idealen takrat, ko vem, da se imata mulca super, jaz pa lahko preberem knjigo. Če bi me vprašali pred nekaj leti, bi bil odgovor stoodstotno drugačen in bi naju z možem raje postavila v kakšne divje neraziskane kraje med pozabljena plemena.«