Domače

Otroka ga navdajata z ogromno ponosa

Te.P.
20. 2. 2023, 11.42
Posodobljeno: 20. 2. 2023, 11.45
Deli članek:

Vodja skupine Victory vedno rad pove, kako zelo ponosen je na svoja otroka, ki sta ju z ženo Petro vzgojila v delovna in srčna človeka.

Marko Vavpotič
Miki Vlahovič je ponosen na svojo družino.

Glasbenik Miki Vlahovič je zelo vesel, da sta z ženo Petro sina Marka in hčer Tio vzgojila v tako delovna in srčna človeka. »Tia je zelo pridna. Ob delu hodi še na vzgojiteljsko fakulteto v Koper in je glede tega čisto nasprotje očija. Po meni pa je pravična, s tem da je ona res neusmiljeno pravična. Na to sem zelo ponosen, saj so to takšne vrednote, ki se jih ne moreš naučiti – ali jih imaš ali pa jih nimaš. Ne vem, ali ji bo to v življenju zmeraj prineslo prednost, bo pa imela svoj osebni srčni mir,« se zaveda Miki. Tia se zelo dobro znajde tudi pred kamero, kar je dokazala v dveh videospotih. Njene talente je odkril Til Čeh, ki jo je povabil k sodelovanju pri videopodobi pesmi Mam pa te mam, dodatno pa jih je potrdil Miki v videospotu za pesem Do neba. »Ne samo da je Tia naravno lepa, imam občutek, da bi lahko bila tudi v filmski industriji zelo uspešna,« je ponosen na hčer.

Pred kamero in za njo pa se odlično znajde tudi njegov sin Mark. Za videospot za očetovo skladbo Metulj je napisal scenarij in ga tudi režiral, posnel pa je tudi nekaj videospotov za svoje lastne pesmi, saj se tudi sam ukvarja z glasbo. Zdaj sicer samo za konjiček, saj je trenutno zelo zavzet pri svojem poslu. »Mark se ukvarja z družbenimi mediji, kot je tiktok. Dela tudi za velika podjetja in je tako zelo uspešen, da nima časa priti niti na kavo k očetu,« nam je za konec še razkril Miki.