Domače

Odlično se znajde tudi v vlogi natakarja

Te.P.
15. 2. 2023, 18.00
Deli članek:

Priljubljeni gledališki igralec bi si morda želel, da bi v študentskih letih kdaj tudi kelnaril, saj bi se tako lažje pripravil na novo gledališko vlogo.

Marko Vavpotič
Za Voranca Boha je na premieri držala fige tudi njegova mama.

Igralec Voranc Boh je na premieri MGL-jeve uprizoritve Praznovanje poleg igralskih pokazal tudi zavidljive natakarske veščine. S strežbo pred tem sicer ni imel veliko izkušenj. »Samo enkrat sem poleti delal v baru, a ni bilo niti približno podobno temu praznovanju. Mislim, da sem imel vse poletje tri stranke. Ob študiju te predstave pa sem se naučil zelo veliko stvari: kako nositi tri krožnike naenkrat, kako nositi polne pladnje …, tako da imam zdaj tudi natakarske reference,« nam je v smehu po premieri dejal Voranc.

Igralca sta na njej občudovala tudi njegova mama in srčna izbranka, plesalka in koreografinja Anja Möderndorfer, s katero imata sinčka Erazma. Slednji je tokrat prvič prespal drugje, pri njeni mami, tako da sta bila lahko po dolgem času skupaj ponoči zunaj, česar sta bila oba zelo vesela. Oba se tudi zelo dobro zavedata, kakšno srečo imata, da imata okoli sebe ljubečo družino, ki jima vedno priskoči na pomoč, za kar sta ji izredno hvaležna.