Domače

Njena skrita želja je razkrita

N.S.
9. 2. 2023, 07.41
Posodobljeno: 9. 2. 2023, 12.58
Deli članek:

V življenju si je zadala veliko ciljev, ki jih je izpolnila, a se vedno najde kakšen nov, ki čaka nanjo. Le kaj ima tokrat v mislih priljubljena komičarka?

Sašo Radej
Priljubljena komičarka in igralka Ana Maria Mitić nam je razkrila svojo veliko in še neizpolnjeno željo: želi si napisati knjigo.

Zabavna voditeljica, igralka, komičarka in glasbeno talentirana Ana Maria Mitić, ki nas je nazadnje zabavala kot članica zvezdniške žirije v priljubljenem šovu Znan obraz ima svoj glas, zadnjih pet let v ospredje postavlja družino. Kljub tempu, ki ji ga narekuje štiriletni sin Lev, pa nasmejana Ana Maria še vedno uspe v svoj urnik spraviti tudi različne nastope in projekte, s katerimi zabava ljudi. Zdi se, kot da je uresničila vse svoje sanje, kar pa še zdaleč ne drži. Ana Maria, ki je v zadnjih letih izgubila kar precej kilogramov, nam je zaupala svojo skrito željo, za katero upa, da jo bo uresničila v bližnji prihodnosti.

»Vsi mislijo, da vse vedo, a vedno znova presenečam. Ena takih stvari je tudi moja do danes še neizrečena želja, in sicer se spogledujem z zamislijo, da napišem svojo knjigo,« pravi Ana Maria, ki bi s knjigo tako postala še ena v množici znanih obrazov, ki se lahko pohvalijo s svojo literarno stvaritvijo.