Domače

Bila je ljubezen na prvi pogled

B.P.
5. 10. 2016, 01.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Ko smo že mislili, da na medijski sceni nekaj časa ne bomo imeli novega parčka, sta zdaj kot strela z jasnega razkrita Ajda Smrekar in Sebastian Cavazza.

Mediaspeed
V Ajdi Smrekar je našel izjemno žensko, igralko in partnerico.

Po pripovedovanju njunih bližnjih sta skupaj že skoraj pol leta in zaljubljena do ušes.

Tisti, ki ju danes videvajo skupaj, kar je sicer zelo redko, saj se oba trudita, da bi zvezo prikrila, pravijo, da sta rojena drug za drugega. A v resnici se je zgodilo marsikaj, preden sta postala par. Spoznala sta se pred tremi leti, ko sta skupaj zaigrala v gledališki predstavi Sedem let skomin. Priljubljena igralka Ene žlahtne štorije je bila takrat v razmerju z igralcem Klemnom Janežičem, s katerim sta skupaj tudi živela, Sebastian Cavazza pa je bil takrat srečen v zvezi s svojo izbranko, stevardeso Majo.

»Res sta čudovit par,« so ob pogledu na postavnega Sebastiana in ljubko Ajdo takrat vzdihovali gledalci, ki so jima ploskali na premieri predstave. Prešuštniški parček v glavnih vlogah je bil na odru namreč tako prepričljiv, da se je marsikdo iz občinstva vprašal, ali med njima nemara ni tudi v resnici preskočila iskrica. Nič čudnega torej, da so po bučnem aplavzu na zakuski radovedneži še posebno budno opazovali, kaj se dogaja med njima.

Več v tiskanem izvodu Zvezd (št. 4072016)