Nasveti

Rajsko havajska turkiz in azur

Polona Jamnik
23. 7. 2009, 00.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Modne brvi so spet preplavile barve vode. Stilisti so jih predstavili v navdušujoče svežih in prenovljenih poletnih podobah.

Modne brvi so spet preplavile barve vode. Ker sodijo k temam, ki ženske vsakič znova začarajo, so jih stilisti predstavili v navdušujoče svežih in prenovljenih poletnih podobah.  

- Rokersko razkošni šik se greste z lahkoto brez črnega usnja. Neskončno bolj sveži in poletni boste v nečem, kar je svetlo, se sveti in je v dobri družbi: elegantni črni in opazni zlati.

- Kako bo močna barva žarela in učinkovala podeseterjeno? Položite jo na razkošno svilo, saten ali kar je podobnega. Da žari. Poudarki in dodatki? So na dlani – zlató in kar se da ubiti nevtrali.

- Mavrično prelivajoči se kovinski odsevi s sodobno tehnologijo obdelanih tkanin še bolj spominjajo na barvo morske gladine. Kot bi ovili telo v odseve svetlobe in spremenili žensko v žuželko z bleščečim se oklepom. Perle, štras in okraski? Očitno preživeti! 

- Poletni komplet. Pisan in valovit, čeprav zadržan in do vratu zapet. 

- Rajsko havajski. Kadar gre za koktajle poletnih barv, zaupajte modi in strokovnjakom, stavite na en sam samcat kos in preprosto sestavljajte.

 

 

 

 

 

- Turkiz je do nedavnega veljal za barvo, ki ljubi zagorelo polt. Na ultra elegantnih in sofisticiranih podobah zahteva polt, ki je porcelanasta in brez madeža. Šik kot le kaj.

 

Jana,št.29,21.7.2009