Ljudje

Sobotna viktorska vročica

Jana
19. 3. 2010, 12.13
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

V soboto bo viktorska vročica dosegla vrhunec. Podelili bodo najprestižnejša slovenska priznanja na področju medijev in popularne kulture.

V soboto, 20. marca, bo viktorska vročica dosegla svoj vrhunec - podelili bodo najprestižnejša slovenska priznanja na področju medijev in popularne kulture.

Obeta se nam torej zanimiv in zabaven večer, skozi katerega nas bo popeljal Tadej Toš. Ob odličnih glasbenih točkah, ki so že stalnica Viktorjev (nastopila bo skupina Plavi orkestar, vrača se skupina Hazard, predstavila pa se bo tudi pianistka Lucienne Lončina), pa bodo v središču pozornosti predvsem letošnji nominiranci.


Ne spreglejte:

Ekskluzivne foto galerije in video posnetki iz zakulisja dogajanja v Cankarjevem domu takoj po dogodku na Njena.si!


Za kipec se potegujejo nominiranci v štirinajstih kategorijah, osem je strokovnih viktorjev, ki jih izbere Akademija Viktor, in šest je viktorjev popularnosti, ki jih izberejo bralci revij (nominirance si lahko ogledate tukaj). Kdo pa bo kipec odnesel domov, boste izvedeli v neposrednem prenosu iz Cankarjevega doma. Zanimivi bodo tudi podeljevalski pari, med njimi bodo dramski igralec Domen Valič in stand up komik Vid Valič, voditeljica Katarina Čas in pevec Matevž Šalehar, radijski voditelj Jure Longyka in igralka Violeta Tomič ... Ob koncu večera bodo podelili tudi dva kipca za posebne dosežke, ki so zaznamovali preteklo leto, in najžlahtnejšega viktorja za življenjsko delo - obe nagradi podeljuje uredništvo revije Stop.