Zdravje

Vili Resnik je priznal šokantno resnico!

Promocijsko gradivo
12. 4. 2016, 08.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Kaj se je zgodilo Viliju Resniku?

Vili Resnik je končno priznal!
Pevec je priznal, da je imel veliko težav z lasmi. "Z leti so mi začeli izpadati lasje in lasišče je postajalo vedno bolj vidno, zato sem preizkusil nekaj izdelkov proti izpadanju las, ki pa žal niso delovali. Pri Lux-Factor terapiji pa sem že po 6 tednih opazil prve rezultate. Zdaj mi izpada precej manj las in tisto, kar je mogoče še bolj navdušujoče, je to, da so se na lasišču pojavili novi lasje. Tako, da zadeva dejansko deluje! Lasišče je zdaj manj vidno in lasje so videti znatno močnejši in gostejši."

Kaj je tisto, kar zares učinkuje?

Zelo malo je proizvodov, za katere bi lahko trdili, da učinkujejo, zato zaupajte tistemu, ki je preverjen s strani znanstvenikov. 
Tak je serum za nego las Lux-Factor Hair.
Patentirana formula v spreju proti izpadanju ter za ponovno rast las je najbolj varna in preverjeno učinkovita terapija za vzpodbujanje rasti las ter preprečevanje izpadanja las.

Večletne raziskave potrdile fantastičen učinek
Gre za plod večletnih raziskav in testiranj, razvita s pomočjo visoko tehnološkega bioinženiringa. Znanstveniki, kozmetologi in farmacevti so s patentirano formulo šli korak naprej od navadnih sredstev za rast las.
HAIR patentirana formula združuje kombinacijo naravnih zelišč, iz katerih so strokovnjaki z visoko tehnološkim bioinženiringom izvlekli dragocene aktivne sestavine in dosegli učinkovitejše biotsko delovanje. Tako zagotavlja hitrejše in učinkovitejše delovanje na preprečevanje izpadanja las, ponovno rast las, gostejše lase in ohranjanje zdravega lasišča brez prhljaja.

Vse učinkovine patentirane LUX-FACTOR HAIR formule so klinično testirane. Dokazano preprečujejo izpadanje las, kar potrjujejo strokovnjaki in farmacevti.

Zaupajte strokovnjakom!
Nina Šurbek Fošnarič, mag. farmacije opozarja na previdnost pri izbiri izdelkov proti izpadanju las, da si ne naredite še več nepopravljive škode. "Kot strokovnjakinja mag. farmacije svojim strankam priporočam samo preverjene in klinično testirane produkte z vsemi ustreznimi certifikati. Lux-Factorjev HAIR temelji izključno na naravnih sestavinah za preprečevanje izgube las in omogoča ponovno rast las ter ohranja zdravo lasišče. Ne vsebuje sintetičnih kemikalij, ki bi lahko škodile kakovosti las ter ne povzroča nobenih neželenih stranskih učinkov. Stranke že po prvi terapiji občutijo razliko, v povprečju nekje po 6 tednih uporabe pa se že očitno opazijo učinki. Zato proti izpadanju ter za spodbujanje ponovne rasti las priporočam izključno terapijo s klinično testiranim serumom HAIR."

HAIR serumu za rast las zaupajo tudi številni znani Slovenci

Gianni Rijavec:
"Čeprav je plešavost pri moških povsem normalna stvar, vedno upamo, da se ne bo zgodila ravno nam. Zato sem bil navdušen, ko sem izvedel, da lahko preprečim izpadanje las z enim samim izdelkom. Ob redni uporabi HAIR terapije so se moji lasje okrepili in opazil sem rast novih las, kar je bila dodatna spodbuda za nadaljnjo uporabo."

Denis Toplak:
"Glede na to, da je plešavost dedna v naši družini, priznam, da nisem videl smisla v uporabi izdelka proti izpadanju las. Prepričan sem bil, da mi ne bo pomagal. Zato si lahko predstavljate moje presenečenje, ko sem opazil, da mi na lasišču poganjajo novi lasje. Zdaj je moje lasišče manj opazno in lasje so veliko gostejši."

Več izjav najdete TUKAJ. 

POSEBNA PONUDBA ZA BRALCE PORTALA SVET24.SI:
Sedaj lahko izdelek LUX FACTOR HAIR na www.lux-factor.com dobite po posebej ugodni ceni, saj vam podarjamo kodo za še dodatni 50 % popust.

Koda je: hair50