Zdravje

NAGRADNA IGRA: Ne zakrivajte svojega nasmeha!

Oglasno sporočilo
25. 11. 2015, 07.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Imamo recept za pravilno nego zob. Sedaj ne boste več skrivali svojega nasmeha, ampak boste z njim naravnost zablesteli!

Promocijsko gradivo

Vsakodnevno umivanje zob nam mora tako zlesti pod kožo, da brez tega opravila preprosto ne moremo zaključiti dneva. Zobne obloge, zadah in videz slabe ustne higiene gotovo niso korak k uspešni zvezi ali poslu. Predstavljajo lahko tudi tveganje za resne zdravstvene zaplete. A ne samo umivanje, potrebno je tudi pravilno in pozorno ščetkanje ter izbira prave zobne ščetke in nitke.

Dobra ustna higiena lahko uspešno preprečuje zobno gnilobo na gladkih površinah. Imejte to v mislih, ko se vam kdaj ne ljubi in bi ta obred najraje preskočili. 

Pomen pravilnega ščetkanja
Gre za opravilo, s pomočjo katerega ohranjamo zdravje svojih zob in dlesni ter posledično zdravje celotnega telesa. Gnil zob je lahko tudi vzrok za zelo resne zdravstvene težave. Pa ne samo zobje, tu so še krvaveče dlesni in številne druge nevšečnosti, s katerimi se lahko spopadate, če si ne ščetkate zob pravilno. 

Po ščetkanju z​ električno ščetko Philips ​Sonicare DiamondClean boste imeli občutek, da ste si šele z njo prvič v življenju zares očistili zobe.

Očistite svoje zobe!
S ščetkanjem preprečimo nastanek zobne gnilobe na zobnih površinah in med zobmi, z nitko pa očistimo tudi mesta, ki jih ščetka ne doseže. 

Toda pozor! Ni vsaka ščetka prava
Raziskave so pokazale, da moški raje posegajo po trdi, ker so prepričani, da bo taka bolje in hitreje opravila z nesnago. Trda ščetka sicer ne bo obrabila sklenine, lahko pa pride do poškodbe mehkih tkiv (ustne sluznice in dlesni) zaradi agresivnega ščetkanja. Pomembno pa je, da ima ščetka primerno obliko, tako da lahko z njo dosežemo vse zobne ploskve, zlasti tiste za zadnjimi zobmi. 

Raziskave so pokazale, da najbolje svoje delo opravi električna sonična zobna ščetka, ki preprosto nima konkurence. Ščetka popolnoma očisti površino zob ter pomaga učinkovito odstraniti tudi plak in bakterije iz prostora med zobmi in pod robom dlesni. V primerjavi z ostalimi ščetkami, sonična ščetka Philips Sonicare DiamondClean odstrani do sedemkrat več zobnih oblog, a je kljub temu pomembno, da si zobe čistimo pravilno in osredotočenoPreverite!

Osvojite sonično zobno ščetko
Zobno ščetko lahko v naši nagradni igri osvojite tudi vi. ​Sodelujte v žrebanju ​in si priščetkajte najbolj zapeljiv nasmeh!