Zanimivosti

Tanja Skaza o tem, kako lahko podjetja obdržijo zaposlene?

Oglasno sporočilo
2. 4. 2024, 11.30
Posodobljeno: 2. 4. 2024, 12.17
Deli članek:

Potrebna je sprememba: Ko voditelj dela spremembo, jo delajo tudi zaposleni.

Tanja Skaza verjame, da uspešna podjetja temeljijo na odlično usklajenih ekipah ne zgolj na vrhunskih posameznikih. Foto Tanja Mendillo.

Podjetja se danes soočajo s pomembnim izzivom – pomanjkanjem ustrezno usposobljenega kadra, kar zahteva stalni boj za ohranjanje delovne sile. Vendar se v današnjem času v podjetjih pojavlja problem, saj se ljudje vse pogosteje znajdejo v stanju apatije, manjše pripadnosti in optimizma.

"Zato so spremembe v podjetjih nujne. Mi jih izvajamo na način, ki se mu mnogi raje izognejo, saj je zahtevnejši. Poudarjamo namreč osebno rast, saj znanje postane še bolj oplemeniteno, in uspeh neizogiben, ko so ljudje notranje stabilni. Tukaj so potem vodje paradni konji, ki navdihujejo, ampak zmaga le odlična ekipa," pravi Tanja Skaza, ustanoviteljica Inštituta Skaza in solastnica podjetja Skaza. V njenem času se je podjetje preoblikovalo iz garažnega v visokotehnološko razvojno podjetje in povečalo prihodke za desetkrat.

Vabljeni na novinarsko srečanje z voditeljico Tanjo Skazo, kjer bo razkrila moderne pristope vodenja in razvoja zaposlenih s poudarkom na močni organizacijski kulturi in ustvarjanju zavzetih timov. Delila bo svoje bogate izkušnje in razkrila, kako lahko celostni pristopi podjetjem pomagajo pri premagovanju izzivov. Poseben poudarek bo na tem, kako prebuditi zaposlene iz apatičnosti v dinamične in zavzete ekipe. Pridružite se nam in izvedeli boste, kako lahko voditelji oblikujejo navdihujoče delovno okolje, v katerem zaposleni soustvarjajo uspeh podjetja. Dogodek bo potekal v četrtek, 28. marca 2024, ob 12. uri, v prostorih Catering Lab na naslovu Kavčičeva ulica 66, Ljubljana.