Zanimivosti

Super Spot – križišče izjemne kulinarike, zabave, dogajanja in povezovanja tudi ob nedeljah!

Oglasno sporočilo
28. 2. 2024, 08.11
Posodobljeno: 21. 3. 2024, 15.32
Deli članek:

Supernova Ljubljana Rudnik ponovno preseneča s pestro paleto dogodkov, ki so primerni za obiskovalce vseh starosti. V središču pozornosti je Super Spot, prostor, kjer se združijo kulinarična ponudba in različne zabavne možnosti za preživljanje prostega časa. Malica, kosilo, večerja in še kaj vmes. Super Spot ponuja najokusnejšo rešitev, ko zapoje lakota in nudi vse za popoln dan v družbi prijateljev, sodelavcev ali družine.

Ne zamudite prihajajočih dogodkov

Dan žena, 8. marec 2024
Da bo letošnji Dan žena še bolj poseben in edinstven, je Supernova Ljubljana Rudnik za obiskovalce nakupovalnega centra pripravila dan brezplačnega razvajanja. Dodatno možnost za nagrado pa si lahko prislužite na njihovi Facebook strani, od 1. marca dalje. Vabljeni!

Velika noč, 30. marec 2024
V Supernovi Ljubljana Rudnik boste lahko v polni meri doživeli veselje velikonočnih praznikov!  V soboto, 30. marca so za vas pripravili nadvse vznemirljiv lov na velikonočne pirhe, ki bo prežet z radostjo, spretnostjo in super nagradami. Pridružite se velikonočni pustolovščini!

Radijska nagradna igra, april 2024
Mesec april bo v Supernovo Ljubljana Rudnik prinesel super priložnosti za osvojitev bogatih nagrad, presenečenj ter za pestro dogajanje v Super Spotu! V radijski nagradni igri bodo obiskovalci in poslušalci deležni razkošne nakupovalne izkušnje v najljubših trgovinah Supernove!

Ne zamudite prihajajočih dogodkov, ki obljubljajo še več zabave, druženja in nepozabnih trenutkov. Za več informacij o Super Spotu in njegovem dogajanju obiščite: https://www.supernova-ljubljana.si/super-spot/.