Zanimivosti

Razkošna pomlad v Glamping Village-u Term Tuhelj

Oglasno sporočilo
10. 5. 2023, 08.27
Posodobljeno: 17. 5. 2023, 08.28
Deli članek:

Prostorne, sodobno zasnovane in vrhunsko opremljene hišice, zasebna wellness oaza, otroški in wellness bazen, čudoviti zagorski griči ter številne animacijske vsebine in wellness kotički Term Tuhelj – Glamping Village Terme Tuhelj je pravi odgovor za ljubitelje luksuza in narave. To pomlad v svoj edinstven ambient s posebno ponudbo vabi vse, ki se odločijo svoj dopust preživeti nekoliko drugače.

Terme Tuhelj

Glamping nastanitve so pravi hit v svetu potovanj. Tudi letos so eden najboljših in najvarnejših načinov dopusta za tiste, ki uživajo v svobodi in razkošju, po drugi strani pa iščejo samoto in intimo v čudoviti naravi. Glamping Village Terme Tuhelj s petimi zvezdicami je odlično vpet v zagorsko pokrajino, s pogledom na zelene griče pa bo navdušil ljubitelje kampiranja, ki vedo kaj hočejo in ne pristajajo na kompromise.

Gostom so na voljo trije tipi sodobno zasnovanih in vrhunsko opremljenih hišic: Vita Family, Couple in Loft za dve do šest oseb, kjer se počutijo še bolje kot v kakšnem prestižnem hotelu. Sprostitev na prostorni terasi ob kavi ali koktajlu s pogledom na otroški bazen medtem ko se v njem zabavajo otroci, so sanje vsakega starša. Ko si ti zaželijo čas zase, se lahko sončijo na ležalnikih ali berejo knjigo v gugalnici ob wellness bazenu, tukaj pa je tudi zasebni wellness z whirlpoolom, masažnimi sobami in savnami samo za goste glamping naselja.

Poleg tega lahko gostje glampinga uživajo v vseh vsebinah Kampa Vita in wellness oazah Term Tuhelj – od številnih delavnic za odrasle in otroke do bogate wellness in gastronomske ponudbe ter Vodnega planeta z notranjimi in zunanjimi bazeni ter adrenalinskimi tobogani. Glamping oaza v osrčju Hrvaškega Zagorja in tik za slovensko mejo je odlična izbira za pobeg od poletne vročine in edinstvena potovalna izkušnja za vse, ki cenijo mir in tišino. Izberite svojo luksuzno hišico, pohitite z rezervacijo in si tako zagotovite popolne poletne počitnice v Termah Tuhelj.

Oglejte si posebno spomladansko ponudbo in uživajte v meri luksuza.