Zanimivosti

Razkošne poti kraljice Levice: drage letalske vozovnice, prenočitve v hotelu Hilton za Asto Vrečko

Oglasno sporočilo
3. 4. 2023, 13.19
Posodobljeno: 3. 4. 2023, 13.20
Deli članek:

Stranka Levica se uradno bori za delavski razred, njena podpredsednica in ministrica za kulturo Asta Vrečko pa razkošno potuje na račun davkoplačevalcev.

Objavljamo podrobnosti z njenih obiskov v tujini: koliko je slovenska delegacija plačala za bivanje v hotelu Hilton sredi Berlina, kamor se je ministrica še pred sodelavci odpravila na družinski izlet.

Koliko je državni proračun stalo potovanje Vrečkove na konferenco Unesca v Mehiki.

Medtem o novi medijski zakonodaji, ki je pristojnost ministrstva, še ni ne duha ne sluha, prav tako tudi ne o pomoči tiskanim medijem po vzoru drugih evropskih držav, čeprav največji novinarski organizaciji stalno opozarjata na katastrofalne razmere na medijskem trgu.

Kako je državni sekretar Matevž Čelik Vidmar v prometni nesreči na službeni poti v Temišvar popolnoma razbil svoj službeni avtomobil.

Medtem prvak Levice Luka Mesec kot minister za delo in socialo pripravlja pokojninsko reformo, s katero se bo podaljšala delovna doba, novi minister za solidarno prihodnost Simon Maljevac pa še vedno nima svojih prostorov. Kaj se zgodi, če pokličete na ministrstvo.

https://reporter.si/tiskana

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24