Zanimivosti

Answear premika meje poslovnega sloga. Preverite na kakšen način!

Oglasno sporočilo
15. 7. 2022, 08.08
Deli članek:

Bodite samosvoje in pogumne!

Ni nujno, da je poslovni stil vedno v skladu z napisanimi ali nenapisanimi pravili. Pomembno je, da v njem najdete svojo mero individualnosti in edinstvenosti. Zato smo na vodilni spletni platformi za spletno nakupovanje Answear raziskali ponudbo, za vas pa smo našli dvajset različnih kombinacij, ki jih lahko nosite v kompletu ali posebej. In kaj je skupni imenovalec vseh izbranih kombinacij? Vse spremlja doza agilnosti in drznosti!

Srajca Twinset je narejena iz trpežnega bombaža (denima). Gre za nekoliko ožji kroj, ki je začinjen s pisanimi cvetovi, zaradi katerih je srajca idealna poletna izbira. Če dodate še svetle hlače Only v nežno roza barvi, se boste na vsakem srečanju, na sestanku ali v pisarni počutili udobno.

Blagovna znamka Medicine je poljska blagovna znamka, ustvarjena s sodelovanjem z umetniki po vsem svetu. Ustvarjajo edinstvene in omejene kolekcije. Naše priporočilo je živahna Vivid Medicine - Eviva L'arte; srajca, če pa radi eksperimentirate z barvami in vzorci, jo obvezno kombinirajte s čudovitim rdečim krilom Gestuz

Še en predlog za poslovno kombinacijo je čudovita poletna bombažna majica Twinset, ki jo lahko nosite v plapolajočim temno modrim MAX&Co. krilom.

Notes du Nord je nova danska blagovna znamka, ki se zaveda, da vsaka ženska želi biti edinstvena. Za nekoliko resnejšo ali zahtevnejšo poslovno priložnost vam priporočamo čudovito romantično bluzo Notes du Nord, ki jo lahko kombinirate s Pinko hlačami. Znamka Pinko je luksuzna italijanska modna znamka, katero zaznamujejo izvirni in drzni slogi ter skrbno izbrani detajli.

Predstavljamo še diametralno nasprotno kombinacijo, torej sproščeno, a spet nekonvencionalno in drzno. Kaj pravite na srajco Love Moschino, kombinirano s poudarjenimi, a izjemno lahkotnimi platnenimi hlačami BOSS.

Iz bogate ponudbe Answear vam predstavljamo še nekaj odličnih in šik kombinacij.

Bluza Sisley, Hlače Patrizia Pepe

Bluza Karl Lagerfeld, Krilo Desigual x Monsieur Christian Lacroix

Bluza Silvian Heach, Hlače Lauren Ralph Lauren

Bombažna srajca Guess, Hlače Guess

Scotch & Soda jeans jakna 

Answear omogoča hitro dostavo v 48 urah. V kolikor postanete član Answear Cluba pa boste 10 odstotkov vrednosti vsakega nakupa pretvorili v točke, s katerimi boste lahko znižali vrednost poljubnega artikla tudi do 50% ob naslednjem naročilu. In ne skrbite! Answear vsem strankam zagotavlja tudi brezplačno vračilo izdelka z brezplačno dostavo za vsa naročila nad 40 eur.

Lifespiration starts here. Uživajte v nenavadnih poslovnih kombinacijah in se prepričajte o kakovosti Answear!