Pot med krošnjami

Idilična pot med zasneženimi krošnjami na Rogli

nn
14. 12. 2021, 18.09
Posodobljeno: 14. 12. 2021, 18.13
Deli članek:

December nas je že pozdravil s prvo večjo pošiljko snega, ki je pobelila spečo naravo, okrasila krošnje dreves in nam pričarala pravo zimsko pravljico. Sprehod po zasneženi pokrajini bo še posebej čaroben, če se nanj podate med krošnjami mogočnih pohorskih gozdov ter si močno zaželite tisto, kar si na tihem najbolj želite.

Jurij Pivka
Pot med krošnjami ob sončnem vzhodu.

Pot med krošnjami na Rogli je tudi v zimskem času odlična ideja za izlet in novo doživetje. Od decembra do februarja je odprta od 10. do 16. ure z zadnjim vstopom ob 15.00., med 25. decembrom in 2. januarjem pa bo pot odprta do 16.30 z zadnjim vstopom ob 16. uri.

Leseni okraski na drevesu najlepših želja

Ob nakupu vstopnice za Pot med krošnjami Pohorje bo vsak obiskovalec prejel lesen okrasek, namenjen zapisovanju naših najbolj skritih želja. Med sprehodom ob zasneženih krošnjah se nam bo gotovo utrnil navdih. Sprehajalci bodo z lesenimi okraski lahko popestrili Pot med krošnjami ali jih obesili na drevo najlepših želja na vrhu razglednega stolpa. V soboto, 1. januarja, bo na stolpu zazvenel tudi Zvonček želja, ki bo poskrbel, da se uresničijo prav vse želje.

/
Zimska pot med krošnjami.

Bela omela za nepozabne praznične poljube

Ali tudi vi verjamete v čarobno moč poljuba pod belo omelo? Ta naj bi prinašal srečo, večno ljubezen in zvestobo. Prav zato so na Poti med krošnjami za vse zaljubljence postavili foto točko z belo omelo, da boste lahko nepozabne poljube ovekovečili za zmeraj. Izlet na Pohorje je popolno darilo za boljše polovice. Privoščita si romantičen sprehod med zasneženimi krošnjami in se pogrejta na klopci ljubezni. Delite svoje zaljubljene trenutke tudi z drugimi in na družabnih omrežjih označite @potmedkrosnjamipohorje, vaš romantičen poljub pa pokažite s ključnikom #poljubmedkrosnjami.

/
Zimska pot med krošnjami.