Zanimivosti

HONOR s pametnim telefonom HONOR 50 Lite, ki navdušuje z izredno hitrim polnjenjem, tudi v Sloveniji

Oglasno sporočilo
9. 12. 2021, 13.39
Posodobljeno: 10. 12. 2021, 10.41
Deli članek:

HONOR, vodilni globalni proizvajalec pametnih naprav, je tudi v Sloveniji uradno napovedal prodajo njihovih pametnih telefonov HONOR 50 Lite. Za super hitro polnjenje skrbi baterija s kapaciteto 4.300 mAh, naprava se ponaša s 66-vatnim napajalnikom oz. »HONOR SuperCharge« tehnologijo, in s 6,67-palčnimHONOR 'FullView' zaslonom. HONOR 50 Lite se zelo hitro polni, obenem pa uporabniku omogoča odlično izkušnjo ob gledanju v zaslon, saj z zmanjšanjem modre svetlobe poskrbi tudi za zaščito njegovih oči. Vse to po dostopni ceni. HONOR 50 Lite, nameščen ima klasični operacijski sistem Android 11 zGooglovimi storitvami (Google Mobile Services), je na voljo v Sloveniji od 1. decembra 2021.

HONOR 50 Lite je naprava, ki ima obširen seznam rešitev za super uporabniško izkušnjo, tudi s priloženim 66-vatnim napajalnikom, ki poskrbi za super hitro polnjenje baterije, tankimi robovi ob ukrivljenem zaslonu, in vse to za sprejemljivo ceno.

Brez skrbi zaradi prazne baterije in super hitro polnjenje

Enocelična dvokrožna baterija s 4.300 mAh lahko brez težav podpira celodnevno neprekinjeno uporabo. Naprava se ponaša s 66-vatnim napajalnikom oz. »HONOR SuperCharge« tehnologijo, ki omogoča, da se baterija napolni do 40% v samo 10 minutah in 100% v 39 minutah s pomočjo priloženega polnilnika. Uporabniki tako hitro napolnijo svoj pametni telefon za kupovanje po spletu, igranje igric, poslušanje glasbe ali gledanje video posnetkov.

Osupljiv zaslon za poglobljeno in očem udobno izkušnjo gledanja

HONOR 50 Lite je bil zasnovan s super tankimi robovi (1,05 mm) in z visokim, 94,4-odstotnim razmerjem med zaslonom in telesom, kar zagotavlja super uporabniško izkušnjo gledanja na zaslon. HONOR 50 Lite krasi 6,67-palčni zaslon z HONOR 'FullView' zaslonom, podpira pa tudi obseg barv v filmskem načinu DCI-P3 (Wide Color Gamut). Ta barvni profil ima širši barvni razpon, kar pomeni, da lahko prikaže večje število barvnih odtenkov. Za osupljive vizualne učinke, ostre in jasne podrobnosti ter impresivno doživetje barv pa poskrbi tehnologija 'True Color'.

Izjemne fotografske zmogljivosti

Pametni telefonHONOR 50 Lite se ponaša s 64MP Quad Camera sistemom. Glavna kamera ima 64-milijonsko tipalo, in še tri kamere, širokokotno (8 MP) in 2-milijonski kameri za globino ter bližinsko fotografijo. Glavna, 64 MP kamera uporabnikom omogoča, da zajemajo vsak trenutek in ujamejo vsako podrobnost. Širokokotna kamera s 106 stopinjskim vidnim kotom in zaslonko f/2.4 omogoča uporabniku, da v fotografiji lažje zajema več elementov. Pri makro kameri je prednost v zajemanju majhnih detajlov in omogoča, da izostreni majhni subjekti oživijo. Z globinsko kamero se uporabnik lahko poigra z globino in podrobnostmi, pri tem pa glavno osebo fotografira v načinu portretne fotografije.

Profesionalna zaščita za udobje oči

Pametni telefon HONOR 50 Lite je opremljen s funkcijo Hardware-Level Eyecare Display s certifikatom TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution), ki zagotavlja nizko količino modre svetlobe, zaradi katere se naše oči ne naprezajo, če dalj časa gledamo v telefonski zaslon.

Dovolj prostora za vse vaše datoteke

HONOR 50 Lite ima 128 GB prostora za shranjevanje podatkov, kar je zadostna količina za vse uporabnikove potrebe. Na telefonu lahko shranite 11.000+ pesmi ali 28.000+ fotografij ali 440+ HD video posnetkov.

Cena in dostopnost

Pametni telefon HONOR 50 Lite je bil oblikovan za uporabnike, ki živijo s stilom. Na voljo bo v treh barvah, modri, črni in srebrni: Deep Sea Blue, Midnight Black, and Space Silver.

HONOR 50 Lite je od 1. 12. 2021 na voljo tudi v Sloveniji, na začetku pri Telemachu. V aktualni decembrski akciji je v paketu Največ, skupaj s pametno zapestnico na voljo za 8,90 EUR na mesec. Prav tako ponujajo HONOR 50 6+, katerega cena, skupaj z brezžičnimi slušalkami v paketu Največ, je 14,90 EUR na mesec.

HONOR je vodilni svetovni proizvajalec pametnih naprav. S svojimi storitvami in izdelki si prizadeva ustvariti pametnejši svet za vse in se s svojimi inovacijami umestiti kot globalna tehnološka blagovna znamka. S primarnim poudarkom na raziskavah in razvoju se zavzema za razvoj tehnologije, ki ljudem po vsem svetu omogoča še večji napredek in jim daje svobodo, da dosežejo in naredijo več. Njegov portfelj sestavljajo visokokakovostni pametni telefoni, tablični računalniki, prenosni računalniki in nosljive naprave, ki ustrezajo vsakemu proračunu. Te naprave so tudi inovativne, vrhunske, zanesljive in uporabnikom olajšajo vsakdanje življenje.

Za več informacij obiščite spletno trgovino HONOR na www.hihonor.com