Zanimivosti

KVATROPIRCI PRI URŠKI DOMA!

Oglasno sporočilo
28. 6. 2021, 10.48
Posodobljeno: 28. 6. 2021, 10.57
Deli članek:

Velika zmagovalka nagradne igre Meso Kamnik na radiu Aktual je Urška! Na domu smo jo razveselili s kopico dobrot mesnin Anton iz Mesa Kamnik, ki so jo prinesli prisrčni Kvatropirci in karizmatična voditeljica radia Aktual Tamara Goričanec.

Na dan dogodka nas je pri Urški doma pričakala velika druščina, ki je nestrpno pričakovala Kvatropirce, ki so poskrbeli za edinstven nastop v živo, ki ga doživi le malokdo. Še bolj nestrpno pa so čakali na vse mesne dobrote, ki so jih takoj ob našem prihodu vrgli na žar in si pripravili pravi domačo Roštiljado!

Obenem smo slavili še dva jubileja – nagrajenka Urška je le nekaj dni pred našim prihodom praznovala rojstni dan, zato so ji Kvatropirci zapeli vse najboljše, nakar smo ugotovili, da sta v naši sredini pravzaprav kar dve slavljenki. Urškina prijateljica je namreč svoj jubilej slavila prav na ta dan!

V čudovitem vzdušju smo se zabavali, peli in se tudi zavrteli.

Hvala Urški, da je poslala SMS in si s tem priborila glavno nagrado Mesa Kamnik in Kvatropirce na domu! Simpatična Tamara iz Aktuala pa je poskrbela tudi za to, da smo se do solz nasmejali.

Kakšen dan!

Hvala Urška, hvala Meso Kamnik, hvala Kvatropirci in hvala Tamara!