Zanimivosti

Se ta izziv te dni pojavlja tudi pri vas doma?

Oglasno sporočilo
29. 4. 2020, 13.55
Posodobljeno: 7. 5. 2020, 10.53
Deli članek:

Trenutne razmere so poskrbele, da smo vsi ostali doma. Nekateri sami, drugi s partnerji, tretji z manjšimi ali večjimi družinami. Pri tistih, ki svoj bivalni prostor že več kot mesec dni delijo vsaj še z eno osebo, se je zagotovo kdaj pojavil ta problem!

Jaz želim eno, ti drugo …

Dnevni prostor je po navadi srce vsakega doma. Tam se partnerja zavijeta drug drugemu v objem po dolgem dnevu, tam se zbere vsa družina, da počiva, klepeta in skupaj pogleda kaj zanimivega na televizij. Ampak! Tukaj lahko naletimo na težavo. Ko dan za dnem tičimo skupaj, televizor pa je samo eden, lahko hitro začne prihajati do nesoglasij. Eden bi gledal turško telenovelo, drug si želi sanjariti o potovanju v Egipt med gledanjem dokumentarnega filma o Tutankamonovi grobnici, tretji pa hoče že sedmič zapored gledati tisti film z Leonardom Di Capriom.

Kako rešiti stisko nesoglasja?

Ker vemo, da se v številnih dnevnih sobah po naši državi Slovenke in Slovenci borijo za daljinski upravljalnik, smo pripravili nekaj rešitev za naše bralce, kako stisko nesoglasja uspešno razrešiti.

1) KOMPROMIS

Prvi, najbolj logičen, ne pa vedno najlažji predlog je preprosto: kompromis. Družinski člani, ki si želijo čas preživljati skupaj, lahko sklenejo, da bodo skupaj gledali televizijo še naprej, s tem, da bodo izmenično predlagali vsebine. Namig: na tak način se lahko družinski člani med seboj še bolje spoznajo. Morda pa odkrijete kaj novega o svojih bližnjih, kar bo vaše vezi samo še okrepilo.

2) IZDELAVA URNIKA

V kolikor je sklepanje kompromisov v danem trenutku prezahtevno, predlagamo, da se znotraj gospodinjstva izdela urnik za gledanje televizije. Medtem, ko en član družine gleda želeno vsebino na televiziji, se drugi člani zamotijo z drugimi aktivnostmi, da lahko potem v miru uživajo v svojih vsebinah, ko so sami na vrsti za lastništvo daljinca.

3) UPORABA TABLIČNEGA RAČUNALNIKA

Najbolj elegantna rešitev, ki poskrbi, da je volk sit in koza cela, je uporaba tabličnega računalnika! Na ta način lahko še vedno čas preživljate skupaj, stisnjeni na kavču eden ob drugem, s tem, da eden gleda svoj dokumentarni film na televiziji, drug pa surfa po internetu, bere digitalno knjigo, ali pa s slušalkami v ušesih gleda svojo najljubšo serijo.

Ni vam več treba sklepati kompromisov!

*

Tablični računalniki Huawei so najbolj elegantna rešitev za spore med karanteno.

Najboljši tablični računalnik za popolno uporabniško izkušnjo

Za popolno doživetje ob gledanju najljubših video vsebin na tabličnem računalniku HUAWEI MediaPad M5 lite poskrbi poseben stereo sistem s štirimi zvočniki, ki je uglašen s strani Harman Kardon® in prinaša več basa ter manj popačenja.

HUAWEI Histen 5.0 stereo zvok ustvarja bogate zvočne posnetke, ki vam omogočajo večplasten in prodoren 3D prostorski zvok. Poleg tega ima čudovit 10,1" 1080p zaslon, s katerim boste uživali v ogledu najljubšega filma ali v igranju iger.

Za še boljše doživetje pa bo poskrbela HUAWEI ClariVu™ tehnologija, ki izboljša osvetljenost zaslona in jasnost slike. Z vgrajeno 7.500 mAh baterijo brez težav zadovolji vaše dnevne potrebe po zabavi in igrah, saj so potrebne manj kot 3 ure, da je vaš tablični računalnih HUAWEI MediaPad M5 lite popolno napolnjen.

Pametno izničevanje hrupa iz okolice

V kolikor se želite svoji video vsebini v miru posvetiti, potrebujete odlične slušalke. HUAWEI FreeBuds 3 so kot nalašč zasnovane za to. Ne navdušujejo samo z vrhunskim zvokom, pač pa tudi s svojim izgledom. Okrogla polnilna škatlica, za katero so navdih oblikovalci črpali iz narave, je kompaktna za držanje oziroma hrambo v žepu ali torbi.

Slušalke so na voljo v beli ali črni barvi. HUAWEI FreeBuds 3 z Dolphin Bionic oblikovanjem, se prilegajo vašim ušesom za bolj udobno in stabilno nošenje, hkrati pa oddajajo fokusiran zvok, globoko v ušesa. Oblikovanje odprtega tipa je ergonomsko za čim večje udobje tudi ob daljšem nošenju.