Zanimivosti

Ekskluzivna priložnost: spoznaj Natalijo Verboten in osvoji kar 2 vstopnici za Vikend na Prepihu 2019!

Oglasno sporočilo
1. 4. 2019, 13.17
Posodobljeno: 6. 5. 2019, 13.27
Deli članek:

Ne zamudite neverjetne priložnosti SAMO za bralce Dolenjskega lista!

Promocijsko gradivo
Osvoji srečanje z Natalijo Verboten in kar dve vstopnici za Vikend na Prepihu 2019!

Na Dolenjsko, natančneje pod veliki šotor pred novomeško restavracijo Prepih, se znova vrača največja in najbolj odmevna dvodnevna fešta Vikend na Prepihu 2019, ki bo letos postregla s še bolj norim in še bolj vročim glasbenim programom, kot pretekla leta.

Nor dvodnevni glasbeni program, ki bo odmeval daleč naokoli

V petek, 24. maja 2019, bodo obiskovalce popolnoma razgreli in navdušili osvajalec ženskih src – Ivan Zak, vroča Nina Donelli in nora Aktualova Galama. Fešta se bo nadaljevala tudi v soboto, 25. maja 2019, ko bodo na oder pred restavracijo Prepih stopili simpatična Natalija Verboten, legendarni Pop Design ter eden in edini – DJ Dady! Prav vsi obljubljajo fešto, kot je Dolenjska do tega trenutka še ni doživela.

Presenečenje za bralce Dolenjskega lista!

Letošnji Vikend na Prepihu pa ima prav posebno presenečenje za največje oboževalce simpatične slovenske pevke, ki bo nastopila v soboto – ena in edina Natalija Verboten si bo vzela nekaj posebnih trenutkov za enega srečneža ali srečnico, ki bo v veliki nagradni igri osvojil/a srečanje s simpatično pevko in kar dve vstopnici za največjo fešto na Dolenjskem!

Kako lahko sodelujete v nagradni igri?

Pišite nam na e-poštni naslov narocnina@dol-list.si in pripišite svoje ime ter kontaktne podatke in morda prav vi z malo sreče osvojite kar dve vstopnici za Vikend na Prepihu 2019 ter ekskluzivno srečanje in druženje z Natalijo Verboten!

S poslanim e-poštnim sporočilom soglašate s pravili nagradne igre, ki so objavljeni >>> TUKAJ

Še nimate svoje vstopnice?

Vstopnice za Vikend na Prepihu 2019 so ŽE v prodaji na prodajnih mestih Eventim, bencinskih servisih Petrol, Poštah Slovenije in v restavraciji Prepih, in sicer po vroči predprodajni ceni 11,90 €, pri čemer vstopnica velja za OBA večera. Se vidimo na največji in najbolj odmevni zabavi na Dolenjskem!

Promocijsko gradivo
Vikend na Prepihu 2019: PETEK 24. in SOBOTA 25. MAJ!