Zanimivosti

Bi imeli dres svojega najljubšega športnika?

Oglasno sporočilo
27. 9. 2018, 16.22
Posodobljeno: 27. 9. 2018, 16.46
Deli članek:

Dogodek DOBRODELNI BLED, ki se bo odvil na idilični Blejski promenadi, v soboto, 29. septembra, od 10. ure dalje, bo tokrat že tradicionalno združil šport in dobrodelnost. Obeta se tudi atraktivna športna dražba z dobrodelno noto.

Promocijsko gradivo
Dobrodelna športna dražba na dogodku Športni Svet Bled!

Dogodek Športni Svet, ki se vsako leto znova odvija pod okriljem časopisa Svet24 in radia Aktual ter združuje rekreacijo z dobrodelnostjo, bo ponovno risal nasmeh na obraz pomoči potrebnim. Vsa zbrana sredstva od prijavnin in donacij iz dobrodelne stojnice, bodo tokrat šla v roke družin z otroki s posebnimi potrebami ter društvu Ledvičnih bolnikov Slovenije.

Obeta se športno obarvan dan, ki bo ponudil športne aktivnosti za vse generacije. Rekreativni tek s humanitarno noto - tako za mlajše, kot tudi starejše obiskovalce, rekreativna nordijska hoja okrog jezera, sprostitev za telo in duha ob idiličnem jezeru – joga z Ano Kersnik Žvab, športna dražba z dobrodelno noto, zaključek humanitarnega projekta Aktualova limonada, razglasitev zmagovalcev Turistične patrulje, zabavni program z Manco Špik in Dejanom Vunjakom, raznolika ponudba na stojnicah in še mnoga druga presenečenja, ki bodo zaznamovala dogodek DOBRODELNI BLED.

Vrhunska atrakcija: dobrodelna športna dražba

V duhu dobrodelne note, so se nam pridružila tudi številna znana imena slovenskega športa. Z nami bodo olimpijski reprezentanti – atlet Luka Janežič, jadralka Veronika Macarol, plavalka Špela Perše, smučarska skakalka Špela Rogelj, najbolj znan triatlonec v Sloveniji, Miro Kregar, slovenska triatlonska reprezentantka Tjaša Vrtačič, nogometaši Nogometnega kluba Olimpija in številni drugi!

Bi imeli dres svojega najljubšega športnika?

Dobrodelna nota dogodka Športni Svet je navdušila številne slovenske vrhunske športnike, ki so se združili z dobrim namenom in v namen športne dražbe podarili številne posebnosti.

Bi imeli dres enega in edinega svetovno znanega slovenskega hokejista, Anžeta Kopitarja? Ali pa kapo, pulover ali nahrbtnik vrhunskega slovenskega motokrosista Tima Gajserja? Pridružil se nam je tudi priljubljen slovenski raper, znan po dobrosrčnosti – Challe Salle je podaril svojo ikonično majico in kapo z napisom Lagano. 

Promocijsko gradivo
Na vas čakajo številni dresi vrhunskih slovenskih športnikov!

Svoje drese pa so podarili tudi vrhunski člani slovenske veslaške reprezentance, hokejske reprezentance, rokometne reprezentance, smučarske reprezentance in številnih nogometnih klubov (Nogometni klub Olimpija, Nogometni klub Maribor, Nogometno društvo Gorica, Nogometni klub Rudar Velenje, Nogometni klub Krško, Nogometni klub Aluminij, Nogometni klub Triglav Kranj, Nogometni klub Mura) in še mnogi drugi.

Naužijte se sonca in dobrega razpoloženja tudi vi! Se vidimo v soboto, 29. septembra, na idilični Blejski promenadi, vse od 8. ure dalje! Tam bosta tudi Dejan in Manca, ki imata za vas posebno sporočilo: 

Prijave sprejemamo >>> TUKAJ! Z oddano prijavo si zagotovite noro zabavo, dobro rekreacijo, brezplačen obrok in posebno vrečko presenečenja!