Mobilna verzija
12:05 22. april 2018

ŠPORTNI SVET - DOBRODELNA DOBRNA
TERME DOBRNA, 14. APRILA 2018

Vabljeni na nepozabno izkušnjo v najstarejšem slovenskem naravnem zdravilišču Terme Dobrna.

V soboto, 14. aprila, vas bo tam pričakalo obilo zabave in dobre volje, saj bodo Svet 24, Radio Aktual in Triatlon klub Logatec organizirali dogodek »Športni SVET«.

Najstarejše termalno zdravilišče v Sloveniji s 615 - letno tradicijo nudi čudovito naravno kuliso, ki kar kliče k promociji zdravega načina življenja (gibanje, prehrana, čim manj stresa in več pozitivnih trenutkov).

Obilo aktivnosti in drugih prijetnih doživetij vas čaka 14. aprila v Termah Dobrna.

Lahko se boste udeležili:

 • Nordijske hoje
  (3, 8 km – družinski pohod, 5 in 10 km)
 • Humanitarnega teka
  po zdravilišču (cici tek, 2 km, 5 km, 10 km)), s čimer bomo zbirali denar za 40 otrok družin s posebnimi potrebami
 • Slovenskega pokala v duatlonu (tek-kolo-tek), in sicer cici duatlon, super sprint duatlon in sprint duatlon
 • Tekaške delavnice
  s tekaškim trenerjem Urbanom Praprotnikom

Dogajanje v termah dobrna:

Od 08.00 do 17.00 trajanje dogodka
08.00Odprtje prijavne službe
11.15Razglasitev turistične patrulje
09:30Nordijska hoja 10km
12.30Sprint duatlon in štafeta duatlon
10.00Super sprint duatlon
14.15Cici humanitarni tek
11.00Cici duatlon
14.30Odrasli humanitarni tek
11.00Nordijska hoja družinski pohod + 5km
17.00Konec prireditve

Prijava na:

Predprijava 15 eur, na dogodku 20 eur

Opisi tras

 • Družinski pohod: okoli 3 km – del Loške poti in dolina mlinov ali gozdna učna pot v dolžini 2,8 km.
 • Kratki pohod: od 5 do 6 km – del Loške poti, razvaline Kačjega gradu, dolina mlinov
 • Dolgi pohod: od 10 do 12 km – Anina pot z nekaj odstopanji, del gozdne učne poti, ruševine Ružičke vile, jama Ledenica (Bierkeller), slap Drenovec, kovačnica, kmetija Šumej (črna kuhinja), Sveti Miklavž in še kakšna razgledna točka.
Športni svet zemljevid

Opozorilo: S podpisom potrjujem, da so vsi podatki v prijavnem obrazcu resnični. Izjavljam, da sem zdrav(a), vsestransko pripravljen(a) za tekmovanje in da sem opravil(a) zdravniški pregled. Upošteval(a) bom vsa navodila organizatorja. Tekmoval(a) bom na lastno odgovornost.
Seznanjen(a) sem z nevarnostmi in tveganji, do katerih lahko pride med tekmovanjem, in izjavljam, da v primeru kakršnekoli škode, ki bi jo utrpel(a) v zvezi z udeležbo na tej prireditvi, ne bom tožil(a) ali zahteval(a) nadomestila od organizatorja oziroma od občine Bled. Strinjam se, da Svet24, d. o. o., uporabi osebne podatke, ki sem jih vnesel(a) na ta obrazec, za splošne administrativne objave, povezane z mojim sodelovanjem na tej prireditvi. Soglašam, da lahko vse podatke iz te prijavnice in rezultate tekmovanja objavijo v sredstvih javnega obveščanja in na spletnih straneh prireditve, vključno z mojimi fotografijami, filmskimi in video posnetki, intervjuji ipd., ne da bi zato potrebovali moje posebno dovoljenje. Seznanjen(a) sem, da organizator ni odgovoren za kakršnokoli izgubo, materialno škodo, druge zahtevke, izdatke ali stroške, ki bi nastali v zvezi z mojim sodelovanjem na prireditvi. Organizator bo osebne podatke udeležencev uporabljal in shranjeval skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (UL RS, št. 86/2004 do 94/2007). Z udeležbo udeleženec(ka) dovoljuje, da organizator navedene osebne podatke hrani in obdeluje v svojih zbirkah neomejeno oziroma do preklica pisne privolitve udeleženca(ke). Udeleženec(ka) ima vse pravice skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov (UL RS, št. 20/1998 do 126/2007).

Cici duatlon

Super sprint duatlon

Sprint duatlon