Zanimivosti

Sreča se začne doma

Oglasno sporočilo
26. 3. 2018, 09.48
Posodobljeno: 27. 3. 2018, 14.35
Deli članek:

Dom, tam, kjer nas prevzamejo pozitivna čustva. Dom je tam, kjer je družina, kjer veselje ne pozna meja in kjer se počutimo sproščeni, predani, srečni.

Promocijski material

Sreča je, kadar smo veseli in zadovoljni, kadar se počutimo dobro in smo obdani z ljudmi, ki nam dajejo pozitivno energijo. Sreča je tudi, kadar uživamo življenje, se z veseljem podamo v novo jutro in večere preživimo doma, kjer nas čakata udobje in družina. Kot družinsko podjetje iz avstrijske Koroške se zavedamo, kako pomemben je dom, zato se po najboljših močeh trudimo, da vas spodbujamo k novim navdihom in vam nudimo kakovostne izdelke, ki bodo popestrili in krasili vaš dom. Sreča se začne doma.

Promocijski material

Največji razstavi kuhinj v Sloveniji

Zavedamo se, da kuhinja ni le prostor, kjer nastajajo razne dobrote, temveč je pomemben del vašega doma. S svojim edinstvenim, tradicionalnim ali sodobnim videzom dopolnjuje notranjost in izpopolnjuje slog, ki je odraz vaših želja. Rutar vam ponuja številne kuhinje, ki bodo zagotovo ustrezale vašim predstavam – ne glede na to, ali je v ospredju dovolj prostora za shranjevanje, edinstvene barve ali preprosta eleganca. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali in skupaj z vami našli pot do osebnega zadovoljstva in sreče, saj se slednja začne doma.

Več informacij pa najdete na rutar.si