Zagotovo NLP!

VIDEO: Tokrat ni več dvoma, obiskali so nas Nezemljani

S.R.
9. 3. 2018, 17.35
Posodobljeno: 10. 3. 2018, 09.58
Deli članek:

Zagovorniki teorije zarot so prepričani, da tokrat gre zares, potem ko je NLP zanesenjak na aplikaciji Google Maps uzrl neznan leteči predmet.

Youtube
Skriva se tam v daljavi ...

Še ena v vrsti fotografij, ki »dokazujejo« obstoj Nezemljanov? Gre le za novo potegavščino? V krogih lovcev na te skrivnostne leteče predmete je zavreščalo. A odgovor se kot običajno skriva v podrobnostih. Tokrat je pojasnilo še posebej zabavno. 

Potem ko se je včeraj na spletu pojavil najnovejši »dokaz,« da so se Nezemljani vkrcali v svoj NLP in se odločili za obisk naše zelene krogle, nato pa jo znova brez sledu popihali, ne da bi nam vsaj pomahali, so s kozarčki znova nazdravili zagovorniki teorije zarot po svetu. Posnetek uporabnika youtuba UFOmania si je v enem dnevu ogledalo na tisoče ljudi, poleg navdušenih lovcev na vse nezemeljsko pa so se nanj odzvali tudi nekateri bolj skeptični posamezniki.

Google Maps
Zagotovo NLP!

Za kaj torej gre? 

Dvomljivci so sprva izpostavili običajne osumljence. Poleg očitne možnosti, da gre za potegavščino, so omenili, da lahko gre za kapljico vode, ki se je ustavila na leči, kar bi, kot pravijo, pojasnilo tudi barvo »predmeta.« Tretja možnost je seveda vremenski balon, na katerega je v takšnih primerih zmeraj vredno staviti kakšen evro ali dva. A tokrat se odgovor skriva povsem drugje.

Aplikacija Google Photosphere omogoča izdelavo panoramskih posnetkov, ki so nato združljivi z aplikacijo Google Maps. In kaj v primeru tega posnetka povezuje omenjeni aplikaciji? Podrobneje si oglejte logotip prve in stvari vam bodo postale jasne. 

Google Photo Sphere
Vam je znan?

Če se vam je zazdelo, da ste podobo že nekje uzrli, se niste zmotili. Najnovejši NLP torej ni nič drugega kot vodni žig, ki ga je eden od zanesenjakov zamenjal za plovilo Nezemljanov. In karavana gre dalje.

Iflscience
Hm ...