Mobilna verzija
04:54 20. marec 2018

VIDEO: Še nikoli viden posnetek skrivnostne Area 51

U.K.
3

Globoko v puščavi v Nevadi se skriva ena najbolj varovanih vojaških baz. In še nikoli je nismo videli v takšnih podrobnostih.

Area 51

Area 51 že desetletja buri duhove. Foto: Wikipedia

Lovca na NLP-je, Tim in Tracey Doyle, sta se namreč povzpela na 2438 metrov visoko goro, ki obdaja skrivnostno bazo in jo posnela s posebno kamero. Tako smo dobili posnetke te baze, kot jih nismo videli še nikoli. Potrebno je namreč vedeti, da je ameriška vlada šele pred tremi leti prvič priznala, da baza sploh obstaja.

Teorije zarote 

Area 51 že desetletja buri duhove. Mnogi verjamejo, da je v njej shranjen sestreljen NLP, tam pa naj bi imeli tudi trupla Nezemljanov. Mnogi tudi verjamejo, da naj bi v bazi delale eksperimente z nadziranjem vremena, eksperimente s teleportacijo in potovanjem skozi čas. Dejstvo je, da razen tistih z najvišjo stopnjo avtorizacije, nihče ne ve kaj točno se v bazi dogaja. In prav zaradi tega je prava Meka za vse zagovornike teorij zarote. 

Stražarji lahko streljajo na vsiljivce 

Dejstvo je, da je baza izjemno zastražena in da imajo vojaki, ki jo čuvajo, dovoljenje, da streljajo na vsakršnega vsiljivca, ki bi si drznil vdreti v bazo. Najverjetnejša razlaga je, da v bazi dejansko opravljajo poskuse z novimi letali in/ali orožjem. Očitno je tudi, da ima baza ogromne hangarje in pristajalne steze, ki jih vojska pravzaprav niti ne skriva pretirano. 

Značke: area-51 , skrivnostna , baza , nlp

Vaš prispevek