Perpetuum Jazzile

FOTO: Tokrat so »obdelali« Adele

b.p.
11. 9. 2016, 15.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Vokalna zasedba Perpetuum Jazzile je oboževalce presenetila s svojim prvim 360-stopinjskim videospotom in priredbo Adeline skladbe All I Ask. Zapeli so jo čustveno, kot znajo le oni.

osebni arhiv
Vokalna senzacija Perpetuum Jazzile se je tokrat lotila britanske pevke Adele.

svet24
»Odločili smo se za Adelino pesem All I Ask, saj gre za pesem, ki jo močno čutimo.«

Pevke in pevci priljubljene slovenske skupine, ki je zaradi svojih priredb svetovnih glasbenih uspešnic postala spletna senzacija in pravo vokalno doživetje, so zdaj postregli z novim projektom, pri katerem so stopili v čevlje britanske zvezdnice Adele. »Pevko Adele obožujemo, ker imajo vse njene skladbe globok pomen in ker jo dojemamo kot iskreno in pristno ustvarjalko. Ko je izdala svoj najnovejši album, smo za pesem, ki jo želimo prirediti, izglasovali All I Ask. Gre za pesem, ki jo močno čutimo,« je povedal pevec Tomaž Cör.

Odločili so se tudi za nekoliko drugačen videospot. »Preprost, a z veliko čustvi,« je opisal Tomaž in razložil, da je tehnologija 360-stopinjskega snemanja razmeroma nova, gledalcu, ki je postavljen v središče dogajanja, pa omogoča, da sam izbira smer pogleda. Kamorkoli se ozre, bo vsakokrat opazil kaj novega. Pevke in pevci svetujejo, da pokuka tudi proti stropu.

Perpetuum Jazzile z zelo izraznim videospotom napoveduje izdajo novega albuma z naslovom Both Sides, ki bo luč sveta ugledal oktobra.