Nibiru

Če se bo obarvala rdeče, bo konec z nami pravijo

R.T.
24. 8. 2016, 09.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Znanilci katastrof imajo izredno plodovito leto – samo prejšnji mesec so trepetali pred vnovičnim prihodom Jezusa Kristusa, ki naj bi bil skladen z obratom magnetnega polja.

Facebook
Približujoči se Planet X naj bi bil tisti, ki je zaslužen za rdeči odtenek Lune, in ne Zemlja.

Nibiru naj bi bil planet na robu Osončja. Teoretiki zarote so prepričani, da je s svojim gravitacijskim vplivom na orbite planetov v preteklosti že sejal razdejanje in da je zgolj vprašanje časa, kdaj se bo »vrnil«.

Tokrat predlagajo nov scenarij, po katerem naj bi se odvil konec sveta. Glavni akter je skrivnostni planet Nibiru, teoretiki zarote pa znanstveno srenjo in vlade širom planeta obtožujejo, da prikrivajo resnico.

Povezava s krvavo Luno

Da naj bi Nibiru, znan tudi kot Planet X (planet z velikansko orbito), pomenil katastrofo za Zemljo, se govori že vrsto let. Je pa to prvič, da so Nibiru povezali s tako imenovano krvavo Luno (popolni Lunin mrk, le da jo senca Zemlje obarva rdeče). Približujoči se Planet X naj bi bil torej tisti, ki je zaslužen za rdeči odtenek Lune, in ne Zemlja.

V sredini septembra se nam obeta nov Lunin mrk, opozarjajo teoretiki zarote. Če se bo obarval rdeče, je Nibiru že skoraj tu.

Spodaj si lahko ogledate videoposnetek skrivnostnega planeta in krvave Lune, ki naj bi v tandemu predstavljala začetek konca.