STRAŠLJIVO

Presenetljivo odkritje na podstrešju

uk
25. 7. 2016, 07.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Moški je večkrat slišal nenavadne zvoke na svojem podstrešju. Mislil je, da je zgoraj morda kakšna žival, a ga je čakalo precejšnje presenečenje.

Wahlman, ki dela za podjetje KOMO, je povedal, da je bilo vse skupaj zelo nenavadno.

Davis Wahlman je lastnik hiše v Green Lakeu v državi Washington. Nekega dne je slišal nenavadne zvoke na podstrešju in se odločil, da razišče, kaj se dogaja. Sam je dejal, da ne ve natanko, zakaj je potrkal, preden je vstopil na podstrešje, ampak od znotraj je samo zaslišal glas: »Jimmy, si ti, Jimmy?« Odprl je vrata in pred seboj zagledal temnolaso žensko. Vprašal jo je, kdo je in kaj za vraga počne v njegovi hiši. »Ženska mi je nato rekla, da je to njena hiša, da živi v njej že tri dni in da ji je Jimmy rekel, da lahko. Bilo je skrajno nenavadno,« je še dejal Davis.

Podstrešje, v katerem je živela nenavadna obiskovalka.

Policija temnolaso žensko še zmeraj išče.

Počasna policija

Davis ji je dejal, da bo poklical policijo, in takrat je ženska zbežala iz hiše. Policija je res prišla do Davisa, a ženske niso našli. Je pa Davis dejal, da je zamenjal vse ključavnice v hiši. Davis je bil tudi precej nezadovoljen s policisti, ki so na kraj prišli dvajset minut po tem, ko je poklical 911. »Če operaterju sporočiš, da je nekdo v tvoji hiši, potem bi pričakoval, da bodo malce pohiteli,« je povedal Davis.

Policija je na kraj prišla, ko je ženska že zbežala.

Vsiljivka

Davis je povedal, da se mu niti sanja ne, kako je ženska prišla v hišo, najverjetneje pa je splezala skozi okno v kopalnici. Dodal je tudi, da ni bilo iz hiše nič ukradenega in da ženska očitno ni zapustila podstrešja. Povedal je tudi, da ne bi mogel določiti njene starosti, da pa je imela črne lase, ki so ji segali nekje do ramen, nosila je trenirko in temno jakno. Davis je še povedal, da ne ve, kdo bi lahko bil Jimmy. Ženska je najverjetneje brezdomka, ki ima še kakšne čustvene težave.

Davis Wahlman je bil popolnoma šokiran, ko je zagledal žensko.

Več tovrstnih primerov

To ni edini primer, da se je zgodilo kaj takšnega. Pred časom je neki moški na Kitajskem začel opažati, da mu izginjajo stvari, predvsem hrana, in da niso vse stvari na istem mestu, kot so bile. Tako je nekega dne nastavil kamero in presenečen posnel žensko, ki je živela v njegovi omari. Kasneje mu je povedala, da je brezdomka in da je nekega dne preprosto zašla v njegovo stanovanje in se skrila v omaro. Presenetljivo pa je bilo, da je v njegovem stanovanju živela več mesecev.