Zanimivosti

Odlična novica: komunicirajte brez skrbi tudi v tujini!

Promocijsko gradivo
14. 6. 2016, 13.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Sonce, morje, plaža. Pa hladna pijača, objava fotk na Facebooku, pregled elektronskih sporočil in poslušanje najljubše pesmi na Youtubu. Zveni mamljivo?

Ali še vedno sodite med tiste, ki so prepričani, da bo njihov račun za telefon astronomski, če bodo v tujini samo preverili elektronsko pošto in odgovorili na nekaj najnujnejših sporočil? Potem imamo za vas odlično novico: letošnje počitnice preživite brez stresa!

Si.mobilov paket POLETJE  vam omogoča brezskrbno komunikacijo doma in v državah EU za 22,99 evra na mesec.

Vsak dodatni družinski član pa svoj paket dobi za le 17,99 evra na mesec.

Ne morete brez telefona?
Raziskave, ki so jih opravili v Londonu, so pokazale, da več kot 80 odstotkov ljudi svoj telefon uporablja tudi med počitnicami in nanj pogleda vsaj nekajkrat dnevno. Tudi vi pogledate, kaj je novega na Facebooku, kaj se dogaja na Instagramu, si zavrtite svoj najljubši komad na Youtubu ali preprosto uživate ob branju novic na svojem mobilnem telefonu? Potem se pred počitnicami pozanimajte, kako lahko popolnoma brezskrbno komunicirate tudi sami. 

Kaj morate narediti pred odhodom v tujino?
Pri svojem mobilnem operaterju se pozanimajte o možnostih, ki vam jih ponuja. Številni operaterji imajo namreč različne pakete in si sami si boste lahko izbrali tistega, ki vam je pisan na kožo. Imate namreč tudi opcijo, da plačujete le pribitke, če presežete določeno količino zakupa storitev. 

Na kaj morate biti pozorni?
Ročno izberite omrežje najugodnejšega tujega operaterja
Če je vaša najugodnejša ponudba oz. posebna tarifa vezana na določeno tuje omrežje, ob prihodu v tujino ročno nastavite omrežje najugodnejšega tujega operaterja. Prav tako je ročna izbira omrežja priporočljiva na obmejnih območjih, kjer je signal vašega domačega operaterja šibkejši od tujega, za katerega veljajo cene gostovanja v tujini, čeprav imate možnost ročne izbire domačega operaterja.

Paket POLETJE lahko uporabljate doma in v vseh državah EU, Srbiji, Makedoniji, Lihtenštajnu, na Islandiji in na Norveškem!
Izberite gostujočo državo in preverite partnerskega operaterja.

Izključite posodabljanje in aplikacije, ki potrebujejo nenehno povezljivost 
Pred odhodom v tujino preverite in izključite samodejna posodabljanja programske opreme in aplikacij (vremenska napoved, novice ipd.), saj vam lahko povzročijo nepredvidene stroške za prenos podatkov. Uporabniki pametnih telefonov pa bodite še posebej previdni pri uporabi aplikacij, ki potrebujejo nenehno povezljivost z internetom, tako da povezavo omogočite le po potrebi.

Strah je odveč! 
Kjub vsemu naj vas potolažimo, da je strah pred velikim računom odveč! Paketi so postali uporabniku prijazni in tako bodo vaše počitnice lahko lepše, kot kdajkoli prej. Fotko boste lahko takoj poslali prijateljem, utrinek objavili na Facebooku, pa še nobenega pomembnega elektronskega sporočila ne boste zamudili. Kaj še čakajte? Na počitnicah se sprostite in uživajte!