Zanimivosti

Pokaži svoje navdušenje nad modo in postani blogerka!

Oglasno sporočilo
15. 4. 2016, 11.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Je tvoja pomlad polna novih domislic in modnih doživetij? Obožuješ čevlje, torbice in vse, kar je povezano z modo? Potem verjetno že slediš kateri od mnogih modnih blogerk na Instagramu ali na njenem blogu.

Med najbolj znanimi je gotovo Chiara Ferragni, ki na Instagramu nagovarja kar 5,6 milijona sledilcev, na Facebooku pa njene zapise spremlja 1,2 milijona ljudi. Iz blogerke se je razvila tudi v kreatorko, saj ima lastno linijo čevljev Chiara Ferragni Collection, ki jih lahko kupite po celem svetu. Med slovenskimi blogerkami so najbolj znane Ajda Sitar, Eva Ana Kazič, Tesa Jurjaševič, Nataša Mernik in Anela Šabanagić.

Tudi tebe bližnji poznajo po odštekanih kombinacijah ali nenavadnem osebnem slogu? Rada svetuješ prijateljicam pri nakupovanju ali stiliranju in si vsaj malo spretna tudi pri zapisovanju svojih idej? Zdaj je čas, da svoj talent in navdušenje deliš še z drugimi! Prijavi se na natečaj za Deichmann blogerko in sodeluj pri ustvarjanju naših modnih zgodb. Ker morda iščemo prav tebe!

Kako se vključiš? Enostavno! Poklikaj povezavo in se prijavi! K sodelovanju te vabijo Deichmann blogerke Ajda Sitar, Nataša Mernik in Kaja Bajda.

Ajda

Kaja

Nataša