Zanimivosti

Z enostavnim receptom do noro dolgih trepalnic!

Promocijsko gradivo
1. 1. 2016, 21.34
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Umetnim trepalnicam se lahko sedaj povsem odpoveste in na povsem naraven način dosežete lepe, dolge in goste trepalnice.

Kje tiči skrivnost?
Oči so tiste, ki nas prve očarajo, zato ne preseneča dejstvo, da si ženske želimo zapeljivega pogleda ter daljših trepalnic. In kaj je dobra novica? Umetnim trepalnicam se lahko sedaj povsem odpoveste in na povsem naraven način dosežete lepe, dolge in goste trepalnice. 

Obstaja rešitev, ki v enem mesecu zagotovi daljše in polnejše trepalnice! 
Gre za serum za rast trepalnic, ki ne prinaša nobenih neželenih stranskih učinkov, ki se pogosto pojavljajo pri podaljševanju trepalnic.
Lux-Factor Eyelash serum za rast trepalnic ima vse potrebne certifikate, vsebuje samo naravne sestavine in je popolnoma varen za uporabo brez neželenih stranskih učinkov, kar je potrdila tudi mag. farmacije Nina Šurbek Fošnarič.
Serum za rast trepalnic Lux-Factor je testiran na 4000 uporabnicah in izkazalo se je, da so trepalnice ob redni uporabi seruma v samo 2 do 4 tednih postale gostejše za 85 %, daljše za 25 % in temnejše za vsaj 2 odtenka. Uporabnice v času uporabe niso izkusile nobenega draženja oči. Največja potrditev učinkovitosti in kakovosti Lux-Factor Eyelash seruma za rast trepalnic je to, da uporabnice po 28 dneh rednega nanosa seruma niso želele uporabljati nobenega drugega seruma za rast trepalnic!

Učinkovitost tega seruma so prepoznale tudi mnoge naše zvezdnice, kot so Rebeka Dremelj, Sanja Grohar, Oriana Girotto, Eva Ahačevčič, Jana Koteska, Maša Medik in Iris Mulej, ki je pri tem dejala:
»Serum uporabljam že nekaj mesecev in po nekaj tednih uporabe sem opazila, da so moje trepalnice resnično daljše, oči pa bolj poudarjene. Škoda, da ga nisem odkrila že prej. Koliko denarja in časa bi prihranila na make-upu. Zdaj sem lahko na modnih revijah in dogodkih brez umetnih trepalnic, saj so se mi že po enem mesecu uporabe Lux-Factor seruma trepalnice čisto obnovile in so vidno daljše.«

Serum je prepričal tudi Iris Mulej.


Jana Koteska:
»Za srečo so pomembne res majhne stvari, kot npr. dolžina trepalnic. Lux-Factor serum za rast "trepk" je zakon!«


Eva Ahačevčič:
»Že po nekaj dneh uporabe seruma za rast trepalnic sem opazila, da mi trepalnice ne odpadajo, da so močnejše in se lepo svetijo. Nekako sem se tudi brez nanosa maskare počutila, da imam trepalnice lepše in oči v splošnem bolj poudarjene. Po enem mesecu je bil rezultat uporabe le še bolj potenciran. Da se razumemo. Dolge trepalnice imam že v osnovi, ampak sedaj se mi včasih zazdi, kot da sem si mednje dodala umetne čopke, ker so v le nekaj tednih trepalnice zrasle za vsaj milimeter, na zunanjih kotičkih celo dva, predvsem pa so še bolj zavihane in polne. Ravno v tem tednu me je nekaj deklet, celo sodelavka iz pisarne, ki me gleda vsak dan, vprašalo, ali sem si dala umetne trepalnice. Niso mogle verjeti, da ja za takšen čudež poskrbel le en serum. Slednjega preprosto ne morem prehvaliti in ga svetujem vsem, ki si želite bolj prodornega in poudarjenega pogleda, daljših, močnejših in bolj zavitih trepalnic.«

Zapeljiv pogled pravih div lahko dosežete tudi vi.
Svoj serum si zagotovite po promocijski ceni z več kot 50 odstotki popusta v spletni trgovini www.lux-factor.com.