Zanimivosti

Horoskop za četrtek, 24. marca

w.y.
24. 3. 2016, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kako kaže?

OVEN – Na področju kariere vas nič ne more iztiriti. To dokazuje, kaj vse ste sposobni doseči, če ste popolnoma predani cilju. Za podjetje naredite veliko, in to vas loči od drugih. 

BIK – Dan boste začeli polni optimizma in pričakovanj, potem pa boste naglo začutili nekaj več utrujenosti. To je le trenutna šibkost, ki jo lahko pripišete napornim delovnim opravkom. 

DVOJČKA – Magnetična energija vam bo koristila. Napredovali boste postopoma, korak za korakom. Obdajali vas bodo različni ljudje in počasi boste našli svojo izgubljeno moč. 

RAK – Če ste se v zadnjem času zapletli v kakšne večje spore, ne boste imeli miru. Možnosti za pameten pogovor so bolj majhne, umakniti se pa tudi ne morete. 

LEV – Nepričakovani zapleti vas bodo navdali z nemirom, ki ga boste težko prikrivali. Če imate kaj povedati, boste to storili odkrito. Pri tem boste ostali vljudni, vse skupaj boste znali obrniti na šalo. 

DEVICA – V delovnem okolju ste pod rahlim pritiskom, toda na koncu vedno pokažete svojo iznajdljivo plat. Popoldne se udeležite razvedrilnih športnih aktivnosti in se sprostite. 

TEHTNICA – Na delovnem mestu boste svobodni in neobremenjeni. Čeprav se vam pripetijo kakšne neprijetnosti, to vzamete kot slabo stran službe. Ostajate optimistični. 

ŠKORPIJON – Sreča v ljubezni bo plod pravilnih odločitev. Skrbno boste preučili stanje in si ustvarili svoje mnenje. Tkali boste tudi nevidno nit diplomacije, ki vam bo koristila na delovnem mestu. 

STRELEC – V delovnem okolju vam bodo na današnji dan misli uhajale čisto nekam drugam. Zavedate se, da vas doma čakata dramatično vzdušje in partnerjevo tarnanje. 

KOZOROG – Precej se boste ukvarjali sami s seboj in svojo notranjostjo, čeprav trenutek, da bi prišli do globljih spoznanj, ni pravi. Vsak dan ne more prinesti novih odgovorov. Ne poskušajte stvari narediti z levo roko. 

VODNAR – Brezpogojna ljubezen vam bo v pomoč. Jasno bo, da boste imeli v današnjem dnevu v rokah škarje in platno. Tako boste zadeve izoblikovali po svoje in pri tem imeli tudi paleto navdiha. 

RIBI – Udarec prijateljev vas lahko močno zaznamuje, zato pazite, da ne boste danes preveč sarkastični. Vsi vendarle ne razumejo vašega črnega humorja.