Zanimivosti

38 ton hrane

pr
23. 3. 2016, 22.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

OMV Slovenija je ob drugem rojstnem dnevu Kluba zvestobe OMV Smile & Drive Anini zvezdici izročil eno največjih donacij doslej.

OMV Slovenija
Ana Lukner, ustanoviteljica fundacije Anina zvezdica, in generalna direktorica OMV Slovenija Vanja Lombar

Tudi v letošnjem letu so na OMV Slovenija v dobrodelni sklad, namenjen družinam v stiski, donirali 300 tisoč točk zvestobe, kolikor Slovencev se je v zadnjih dveh letih včlanilo v njihov klub. Ob tem pa so k sodelovanju povabili tudi člane kluba in jim omogočili, da svoje točke zvestobe, ki jih prejemajo ob vsakokratnem nakupu na kateremkoli bencinskem servisu OMV po vsej Sloveniji, podarijo v dobrodelne namene.

Zvesti člani so v mesecu dni za fundacijo Anina zvezdica skupaj zbrali 5,8 milijona točk zvestobe. 

V dobrem mesecu dni, kolikor je trajala akcija, jim je za fundacijo Anina zvezdica skupaj uspelo zbrati 5,8 milijona točk zvestobe. »S ponosom poudarjam, da so nas člani kluba s svojo radodarnostjo resnično pozitivno presenetili. Veseli nas, da imamo zveste in hkrati velikodušne člane, ki se zavedajo, da lahko vsakdo izmed nas že z majhno pozornostjo prispeva k boljšemu življenju družin, ki se soočajo z resničnim pomanjkanjem,« je dejala generalna direktorica OMV Slovenija Vanja Lombar.

ZA DRUŽINE

OMV Slovenija
Pri predaji hrane fundaciji so prostovoljno sodelovali tudi zaposleni v OMV Slovenija.

Ana Lukner, ustanoviteljica fundacije Anina zvezdica, je točke zvestobe že unovčila za več kot 38 ton hrane – to bodo namenili družinam, ki se soočajo s pomanjkanjem osnovnih življenjskih potrebščin. Pri predaji hrane fundaciji so prostovoljno sodelovali tudi zaposleni v OMV Slovenija, ki so pomagali pri pripravi paketov in potrebni logistiki.