Zanimivosti

Med tonami smeti našel prstan vreden 350.000 evrov

T.S.
17. 3. 2016, 11.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Bernie Squitieri iz Missourija ima res srečo. V smeti je po pomoti vrgel ženin prstan in šele po nekaj urah ugotovil, kaj je storil. Začela se je bitka s časom.

simbolična fotografija
Med tonami smeti našel ženin prstan

51-letni Bernie Squitieri iz Missourija je v koš za smeti po pomoti vrgel ženin prstan vreden 350.000 evrov in ga kljub temu uspel najti na smetišču.

Berieva soproga Carla je svoj 2,5-karatni prstan namreč pozabila na kuhinjski servieti. Ko je njen mož Bernie slišal, da so v bližini smetarji, je servieto hitro vrgel v koš za smeti in vrečko s smetmi odnesel ven. Žal pa ni opazil, da je skupaj s servieto odvrgel tudi prstan svoje žene. Začela se je bitka s časom.

Ko je Squitieri ugotovil, kaj je storil, se je hitro odpravil do odlagališča smeti in prosil tamkajšnje zaposlene, da mu pomagajo pri iskanju prstana med tonami odpadkov. Na srečo so ga našli po le borih 25 minutah iskanja.

Verjetno se je Bernie najdenega prstana razveselil tudi zato, ker se je bal, kako bo na celotno situacijo odreagirala žena. Zagotovo pa bo v prihodnje veliko bolj pazil, kaj meče v smeti.