Zanimivosti

Horoskop za ponedeljek, 1. februarja

W.Y.
1. 2. 2016, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN – Ljubezenske zvezde obetajo veliko, obenem pa ne zapostavljate pomembnih poslovnih odločitev. Tokrat se uspešno ukvarjate z več stvarmi hkrati in dokazujete, da ste, ko se enkrat odločite, zares neustavljivi.
BIK  Znebite se neutemeljenega strahu, da boste ostali brez odgovorov. Poiščite način, da bi se nekako dogovorili tudi glede dodatnega dela. V ljubezni pa preveč taktizirate.
DVOJČKA  Zastavljate si preveč vprašanj, na odgovore pa ne počakate. Zadeve opazujete izključno skozi lastno prizmo. Glede denarja bo še nekaj novosti, in sicer tik pred zdajci.
RAK – Zavedajte se, da se sanje od stvarnosti lahko močno razlikujejo. Omogočite sveži energiji, da vas doseže. Obetavnejše bodo popoldanske ure, tudi finančno donosnejše.
LEV – Vaši vrlini hitrost in drznost bosta tokrat na večji preizkušnji. Dotaknile se vas bodo pesimistične misli in padla bo motivacija pri projektu velike razsežnosti, kar vas bo razjezilo.
DEVICA – Nihče vam ne bo zameril, če boste prosili za pomoč. V vašem domu bosta spet zavladala harmonija in mir, ki ste ju tako pogrešali. Zdaj je čas, da dosežete, kar ste si zastavili.
TEHTNICA  Pred vami je izjemno zanimiv dan in le od vas bo odvisno, s kom in kdaj se boste povezali. Neko srečanje bo zagotovo pustilo odločilen pečat, obenem pa ne boste pozabili na nekoga drugega.
ŠKORPIJON  Glede vsega je pomembno predvsem, da pridobivate nove informacije. Tudi če vse te novosti spremljate v okolici, kjer so številni spremenljivega počutja.
STRELEC – Umirite se. Težki časi so za vami, dovolite si zadihati in se sprostite. Na poslovnem področju vas v sredini dneva čaka odločitev, vendar ni nujno, da jo sprejmete sami.
KOZOROG  Okoliščine vam nekoliko nagajajo. Spet ste med dvema ognjema, tako v družini kot v karieri. Nekaj morate preložiti, čeprav s težkim srcem. Sicer bi se pozneje kesali.
VODNAR  Zopet se pritožujete nad nečim, kar se le ponavlja. S ponujenim niste preveč zadovoljni. Popazite le v odnosih z osebo nasprotnega spola, ki vam še vedno meče polena pod noge.
RIBI Radi bi se posvetili študiju, toda dogodki v zasebnem življenju vas nekako vlečejo na drugo stran. Marsičesa ne morete nadzorovati tako, kot bi radi. Edina možnost je, da se prepustite.