Zanimivosti

Horoskop za soboto, 23. januarja

W.Y.
23. 1. 2016, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
Če bi se lahko ta teden kam zavlekli in ga prespali, bi bilo še najlepše.

OVEN – Nenehno si dopovedujete, da ste se veliko naučili in da se ne boste razburjali po nepotrebnem, toda nikakor vam to ne uspeva. Preveč ste zaposleni, raztreseni in utrujeni. 

BIK – S težavo boste ločili pomembna dejstva od stvari, ki jih lahko zanemarite. Tudi vaš dober spomin tokrat nekoliko peša. V ljubezni bo nekaj manj posluha, a predvsem zato, ker preveč komplicirate. 

DVOJČKA – Ne zatiskajte si oči pred dejstvi. Določene stvari se ponavljajo, čeprav še vedno preveč zaupate in pričakujete, da se bo razpletlo drugače. Nadaljujte spontano in brez načrtovanja. 

RAK – Dogovorili se boste iz oči v oči, brez ovinkarjenja ali iskanja nekih nepotrebnih, zasilnih izhodov. Vse skupaj bo hitro prebudilo vašo domišljijo in podžgalo ljubezenske želje. 

LEV – Hrepenite po novih dejavnostih in tudi pri športu boste izredno uspešni. To bo najboljši način, da se sprostite in uporabite višek energije. Nakupovanje vam bo koristilo, pod pogojem, da ne boste zapravili preveč. 

DEVICA – Praktični ste in niti najmanj niste razpoloženi za osvajanja ali nežnosti s stalnim partnerjem. Raje se boste posvečali konkretnim zadevam in zahtevali nekaj več od nekoga. 

TEHTNICA – Na partnerjevo zadržanost se ne odzivajte napadalno. Postajate vse bolj vzkipljivi. Kmalu se vračate v pravo smer. Vse bo dobro, če boste varčevali s časom. 

ŠKORPIJON – Niste preveč razpoloženi za to, da bi kogarkoli prepričevali o svojem mnenju. Vsekakor pa bi morali zavarovati svoje interese, najbolje s konkretnimi argumenti. 

STRELEC – Nekdo vam je še vedno blizu, načela bosta pomemben pogovor. Pred vami je sicer majhen napredek v odnosu, toda nič odločilnega. Vse se odraža tudi na vašem razpoloženju. 

KOZOROG – Vse poteka po ustaljeni shemi, morda celo hitreje, kot ste sploh pričakovali. Tokrat se lahko resnično sprostite in načrtujete pomembne zadeve za naprej. 

VODNAR – Nadaljujejo se manjše težave z zdravjem in počutjem, posebno zaradi napačne prehrane. Nikar ne bodite več suženj navad, saj vas to le vleče navzdol. 

RIBI – Prijeten dan je pred vami, saj bodo srčne novosti prebudile vaše srce. Kot prerojeni boste, zato lahko sami vplivate na ugoden potek nekega srečanja.