Zanimivosti

Objavila to fotografijo in postala internetni hit

M.J.
24. 1. 2016, 14.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Govora je o ženski, ki se je odločila po večerji s svojimi prijatelji objaviti fotografijo svojega telesa in jo deliti z oboževalci. Je pevka, vsem pa je želela sporočiti: »Srečna sem in ljubim svoje telo.«

Facebook

Njena fotografija je tako postala še ena v nizu objav na družbenih omrežjih, ki je postala hit. Medtem, ko so se obilnejše ženske v preteklih letih bolj skrivale kot ne, jih vse več pričenja objavljati svoje fotografije na družabnih omrežjih.

Takšna je tudi objava Mar Ortiz na Facebooku, ki je sprožila plaz pozitivnih komentarjev. Govora je o ženski, ki se je odločila po večerji s svojimi prijatelji objaviti svojo fotografijo in jo deliti z oboževalci. Je pevka, vsem pa je želela sporočiti: »Srečna sem in ljubim svoje telo.«

»Zakaj je velikost pomembna? Ne ukvarjam se s tem, da vsak dan jem solato in imam trebušnjake. Če se odločim, da bom nekaj naredila zaradi svojih kilogramov, bom to naredila sama in zase. Ne pa za nekoga drugega, to je namreč moja osebna stvar,« je dejala Mar.

Za svojo objavo pa ni pričakovala, da bo tako odjeknila med ljudmi. In medtem, ko so jo nekateri krivili, da promovira prekomerno telesno težo, je večina pod fotografijo na Facebooku ali Instagramu zapisala pozitivne komentarje.