Zanimivosti

V dveh letih zaplodil 54 otrok

J.P.
12. 12. 2015, 09.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Moški trdi, da je zaplodil 46 otrok, a da zato ni bil plačan. Vendar pa strokovnjaki opozarjajo, da njegov način delovanja ni najbolj varen.

Twitter
Prepričan je, da ne dela nič narobe.

Declan Rooney iz Middlesbrougha v Veliki Britaniji svoje usluge oglašuje preko spletne strani. Od lani, ko jo je postavil, naj bi zaplodil 17 dečkov in 14 deklic, še 15 žensk pa naj bi bilo še nosečih. Dejal je, da se svojega početja ne sramuje: »Ženskam sem pomagal ustvariti družine.«

Priljubljen pri ženskah

Darovalec semena, ki ima osem otrok s štirimi različnimi ženskami – skupno je torej zaplodil 54 otrok –, za svoje stranke prepotuje tudi do 300 kilometrov, zaračuna pa jim le stroške, ki mu jih nanese potovanje. Menda je tako priljubljen, da se je že primerilo, da je v roku 24 ur pomagal spočeti kar trem ženskam. 43-letnik nadalje trdi, da je za zdravje vedno poskrbljeno in da preveri, če si ženska otroka sploh lahko privošči, zanika pa, da spi z ženskami, katerim naj bi pomagal. Vendar pa strokovnjaki opozarjajo, da bi njegovi otroci nevede lahko odrasli skupaj in sčasoma imeli otroke, čeprav Rooney trdi, da so njegove stranke med seboj seznanjene.

Črna pika

Njegovo početje partnerice, s katero ima triletnega sina in dvoletno hči, menda ne moti. Če se le da, pa svojim strankam prikrije eno podrobnost. Leta 1993 je bil obsojen zaradi grafitov – sedem mesecev je preživel v vzgojnem zavodu, ker je naredil za dobrih 80.000 evrov škode. V tistem času je veljal za najbolj plodovitega grafitarja v državi.