Zanimivosti

Horoskop za ponedeljek, 7. decembra

R.T.
7. 12. 2015, 06.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN – Ponedeljek vam bo nekoliko manj naklonjen, saj se boste ukvarjali z vam neljubimi zadevami. Poskusite biti nekoliko bolj samozavestni in optimistični, kar vas vodi v zmago.

BIK – Morda ste pred pomembno prelomnico na zasebnem področju, ki se je sploh ne zavedate. Dobro pa veste, da boste morali prej ali slej sprejeti pomembne odločitve, ki bodo spremenile potek dogodkov.

DVOJČKA – Vezane bo ves dan spremljal občutek, da v ljubezni nekaj zamujate in da je nekaj šlo mimo vas. Morda je to spoznanje, da lahko znova poskusite pri osebi, ki vas še vedno zanima.

RAK – Nečesa danes preprosto ne boste razumeli, dogajale se vam bodo čudne zadeve, ki bi jih bilo najbolje še nekaj časa pustiti na miru, da dozorijo in dobijo pravo podobo.

LEV – Ne morete pričakovati, da vas bodo drugi navdušili za novosti in spravili v dobro voljo. Preveč razmišljate o nečem, kar ste enostavno izpustili, toda poskusite nadaljevati in si omisliti nov načrt.

DEVICA – Vaš partner bo malce presenečen nad vašo zmedenostjo, vendar ko boste prišli do pravih odgovorov, se boste primerno oddolžili. Sprejmite pomoč drugih, ki vas usmerja naprej.

TEHTNICA – Nikoli se niste izmikali delu in obveznostim, a kar vas bo doletelo tokrat, bo presegalo vaše moči. Zdelo se vam bo, da vam zadeve uhajajo iz rok in da vam vsakdanjik pravzaprav krojijo nepričakovani dogodki.

ŠKORPIJON – Čeprav je vaš načrt dobro premišljen, do podrobnosti izdelan in pripravljen, da ga začnete uresničevati, ga za nekaj časa še spravite v predal, saj vam planetarne energije niso naklonjene.

STRELEC – Danes boste precej nemirni, vaše razpoloženje pa bo znova nihalo iz ene skrajnosti v drugo. Ali morebiti že veste, kaj je glavni razlog za to? Osredotočite se na bistvo.

KOZOROG – Nenavadno bo to, da boste skoraj ravnodušni ob dogodkih, ki bi vam v drugačnih okoliščinah povzročili veliko skrbi. Hitreje se boste sprostili ob ugotovitvi, da ste preprosto pretiravali.

VODNAR – Neprestano odvračate misli od svoje glavne naloge ta trenutek. Odločiti se morate, ali se boste bolj zbrali ali pa boste nalogo za nekaj časa preložili.

RIBI – Pri poslih bodite danes skrajno zbrani in pozornost usmerite samo na bistveno. Le tako se boste izognili napačnim odločitvam, tudi časa ne boste izgubljali z nepomembnimi malenkostmi.