Zanimivosti

S Cristy Žmahar do uresničitve želja v 2016

T.P.
2. 12. 2015, 11.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Slovenska avtorica duhovnih uspešnic Cristy Žmahar pripravlja brezplačni dogodek ob izidu svojih dveh novih knjižnih del, Nebesa navdihujejo in Nebesa ne pozabijo.

Potovanje duše
Cristy Žmahar bo na čarobnem dogodku predstavila kar dva nova knjižna bisera.

Decembra lani je na največji knjižni predstavitvi v Sloveniji z ganljivo predstavitvijo svoje četrte uspešnice Nebesa pripovedujejo vzela dih prepolni dvorani. Tokrat napoveduje nadgradnjo: nepozaben večer s predstavitvijo dveh knjižnih del ter izjemnim dodatnim programom za širok spekter občinstva.

Ekskluzivni dogodek s Cristy Žmahar bo v petek, 11. decembra 2015, ob 19. uri v ljubljanski dvorani Smelt. Prijave so obvezne prek e-naslova: info@potovanjeduse.si

Nebesa so tista, ki navdihujejo njena dela

Cristy je priljubljena avtorica duhovnih knjižnih uspešnic in vodja številnih delavnic v pomoč in podporo ljudem pri osebnem in duhovnem razvoju ter pri žalovanju. Brezplačni ekskluzivni dogodek 11. decembra bo obsegal predstavitev s Cristy, nastop vokalne skupine M.J.A.V. s posebnim, ekskluzivnim nastopom skrivnostne glasbene gostje ter največjo skupinsko meditacijo pri nas z naslovom Zvezdni prah želja za leto 2016. Cristy obljublja: »Odprli bomo srca. Se povezali. In svetlobi pokazali pot. Pot do vseh možnosti in ljubezni. Kajti pripravljeni smo na ta trenutek ...« Cristy bo tokrat z veliko brezplačno predstavitvijo in ekskluzivnim dogodkom predstavila kar dva nova knjižna bisera: Nebesa navdihujejo in Nebesa ne pozabijo.

Knjižna novost Nebesa navdihujejo

Nebesa navdihujejo vsebuje 222 življenjskih sporočil in 222 invokacij, ki delujejo kot čarobni urok ali navdih. Sporočil v knjižici je 222, saj gre za angelsko število upanja in navdiha.

Knjižica: Nebesa ne pozabijo

… ali česa nas učijo tisti, ki so nekoč hodili po Zemlji, danes pa svetijo v Nebesih. Knjižica vsebuje 11 pomembnih sporočil za vsa področja življenja in čudovitih nebeških zgodb.

You Tube
Odprli bomo srca, se povezali in svetlobi pokazali pot.

Cristy o svojem navdihu, pokojni mami

»Nekoč je hodila po Zemlji, zdaj sveti v Nebesih.

»Čudežne možnosti trkajo na vrata. In ko jih boste odprli, bodo pred njimi stala Nebesa – vsi tisti, ki vas nikoli niso pozabili.«

Za časa fizičnega življenja je bila za mnoge le tiha miška, a zame grom ljubezni. Zaščitnica, ki me je čuvala kot najbolj buden angel varuh, a jaz sem ji rekla preprosto mama. Velikokrat mi je odpirala oči, a ko je zaprla svoje in padla v večni spanec, mi je strla srce. Vendar zdaj vem, da mi ga je hkrati tako zelo odprla. Žalost, ki je napisala najino prvo zgodbo in knjigo, je pozdravila mnoge. Zdaj je mama vzela v roke nebeško slušalko, da pokliče znova. Ne samo mene, ampak tudi vse, ki bodo vzeli v roke to nebeško knjigo.«

Na predstavitvi bo Cristy vpisovala edinstvena sporočila za vsakega posebej, v vsak kupljeni izvod knjige.