Zanimivosti

Iz bolnišnice so ga odpustili, ker je želel naročiti pico

M.J.
12. 10. 2015, 10.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Steven Assanti se je zdravil v bolnišnici in sicer je bil vključen v program hujšanja. Kot pravi, je žrtev, sedaj pa ne ve kam bi šel. No, starejši videoposnetki prikazujejo, da le ni tako nedolžen…

YouTube

33-letni Steven Assanti, ki tehta 350 kilogramov, je moral zapustiti bolnišnico, potem ko je izgubil zgolj devet kilogramov. Trdi, da je žrtev bolnišničnega osebja, in da so ga poslali domov, ker je poskušal naročiti pico. No, pojavil pa se je videoposnetek, v katerem Steven nadira medicinsko sestro in se posmehuje davkoplačevalcem, ki so plačali njegovo zdravljenje.

Stevena so iz bolnišnice odpustili, ker naj bi kršil pravila. V bolnišnici bi moral ostali vse dokler njegova teža ne bi padla na 247 kilogramov. Temu bi sledila operacija želodca. Toda na YouTubu objavljen videoposnetek iz leta 2012 prikazuje, da Steven le ni nedolžna žrtev. Na posnetku se namreč zadira na medicinsko sestro in jo maltretira. V drugem posnetku pa se posmehuje davkoplačevalcem, ki so plačali njegovo zdravljenje.

Potem, ko so ga pred nedavnim vrgli iz bolnišnice Rhode Island, je ponj prišel oče Steven Veilette. Uspel ga je posaditi v prtljažnik svojega SUV-a in dejal, da ga ne more peljati domov, saj se bo zatekel k starim navadam prehranjevanja. Sedaj poskuša najti rešitev za sina, ki ga nikjer nočejo sprejeti.