Zanimivosti

Horoskop za soboto, 19. septembra

R.T.
19. 9. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Ne ponavljajte starih napak in pazite, da v najlepšem trenutku ne boste postali preveč ljubosumni. Vezani boste v partnerjevi družbi vse bolj živčni, saj vam ponuja samo prazne besede.

BIK – Družbe ne potrebujete za vsako ceno. Pri marsičem boste dovolj iznajdljivi sami, nekaj vas je očitno izučilo. Z drago osebo pa bodite potrpežljivi in jasno povejte, kaj pričakujete.

DVOJČKA – Zanimiva oseba vam bo naklonjena, kot že dolgo ne. To drži še posebno, če se dolgo nista mogla razumeti. Na potovanjih lahko doživite nekaj nepozabnega, zato se čim prej podajte v akcijo.

RAK – Morda se boste domislili nečesa zanimivega, tudi kar zadeva družinske zaplete, čeprav partner še ne bo pripravljen sodelovati, saj so njegove misli trenutno čisto drugje.

LEV – Zaradi manjše nerodnosti, ki se vam bo pripetila, boste nekoliko izpostavljeni. Čeprav boste morda deležni malce zbadanja, tega ne bo nihče vzel tako resno kot vi.

DEVICA – Ne morete se sprijazniti z vsem, kar vam ne ustreza, posebno v ljubezni in doma. Zagovarjati se morate, če vam kaj ne diši. Čas je, da pokažete več poguma, in če je treba, tudi nepopustljivosti.

TEHTNICA – Ne analizirajte preveč osebe nasprotnega spola, saj si na koncu vedno ustvarite svojo sliko, ki pa je v nasprotju z dejanskim stanjem. Raje začnite razmišljati bolj pozitivno.

ŠKORPIJON – Običajno poizvedovanje ne bo dovolj. Lahko dosežete velik napredek, vendar morate vključiti možgane in sami ugotoviti določene stvari, ki niso nikjer zapisane.

STRELEC – Nekaj manj energije imate, kot ste upali. Za zdaj ne bo nič od pričakovanega čustvenega ognjemeta. Motilo vas bo, ker se morate osredotočiti le na eno stvar ali na najnujnejše zadeve.

KOZOROG – V današnjem dnevu se bo v ljubezni dogajalo več, zato boste morda na trenutke ostali brez besed. Nič vas ne more več spraviti iz tira, končno boste prepričani, da je on pravi.

VODNAR – Niste preveč navdušeni nad neko staro zgodbo, radi bi preizkusili kaj novega. Doma ne pozabite na nekaj pomembnih obveznosti, ki vas utegnejo doleteti v napačnem trenutku.

RIBI – Preveč pričakujete od nekega srečanja, a že nekako slutite, da se vse lahko zaplete. Tokrat nočete popustiti le zaradi vpliva starih izkušenj. To je morda slabo, saj se okoliščine vendarle spreminjajo.