Zanimivosti

Horoskop za ponedeljek, 7. septembra

W.Y.
7. 9. 2015, 06.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Skupaj s prijatelji boste iskali odmik od vseh obremenitev. Ideje, zamisli in navdih boste črpali v okolici. V odnosih boste bolj poslušali kot govorili, vendar boste zadovoljni.
BIK  Zaradi povečanega obsega dela boste hrepeneli po udobju domačega okolja in po tem, da bi se znova lotili stvari, ki vas resnično zanimajo. Počakati boste morali na pravi čas.
DVOJČKA  Znova boste med najbolj prodornimi, posebno na poslovnem področju. Vse je pod ugodnimi vibracijami in tudi doma se bo čutil vaš pozitiven vpliv, ki ga boste z veseljem delili.
RAK  Danes boste zelo obremenjeni. V službi se boste pokorili vsem pravilom. Ubogljivost vam bo prinesla napredek in ustreznejše delovne pogoje. Vezani boste s partnerjem poskušali vzpostaviti globljo vez.
LEV  Pluli boste po valovitem morju svoje usode. Uspehi se bodo vrstili, vendar mnogo bolj počasi, kot si želite. V čustvenem življenju obstaja možnost novosti in vznemirljivosti.
DEVICA  Marsikaj bi storili za osebo, ki je v vašem srcu. Presenetite jo, saj je že skrajni čas, da storite kaj konkretnega. Ostaja nekaj dvomov o delu, niste dovolj natančni, čeprav se s tem ne obremenjujete preveč.
TEHTNICA  Končno imate dovolj energije za praktične opravke, pa tudi za izredno pomemben pogovor ali sestanek, ki se bo tokrat končal bolje kot pred kratkim. Preverite svoje materialne zmožnosti.
ŠKORPIJON  Občudovali boste nekoga, ki ga morda dolgo niste srečali ali se povsem razlikuje od vseh v vaši družbi. Vsekakor pa ostanite samostojni, tako poslovna kot zasebna zgodba se bo nadaljevala spontano.
STRELEC  Pri delu se vam bo povrnila samozavest, ki vam je zadnje čase primanjkuje. V boju za svoje pravice ter za boljši status boste neizprosni in ostri, kar bo nekoga razjezilo.
KOZOROG  Združili boste duhovna znanja in intuicijo. V kolikor se boste poslušali, lahko najdete moč in energijo. Počasi bo čas, da dokažete moč tudi na osebnem področju.
VODNAR  Nikogar ne morete zavrniti, ne najdete pravih besed in se tako le zapletate v težave. Potem vas še zaslišujejo, zakaj ste se umaknili, kar vas bo nekoliko razjezilo.
RIBI  Določena zadeva, ki prihaja, bo presenečenje tako za vas kot vašo okolico. Fizična aktivnost je dobrodošla. Zdrava previdnost se bo pričakovala pri adrenalinskih dejavnostih.