Zanimivosti

Horoskop za četrtek, 8. julija 2015

Urban Klančnik
9. 7. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Počutje se bo počasi popravilo, še zlasti na zanimivem sestanku. Vsekakor se vam končno nasmiha sreča. Slišali boste nekaj, kar vam bo všeč.

BIK – Raztreseni boste, saj bodo od vas v službi pričakovali več resnosti in primernega sodelovanja. Nekoliko ste se razvadili, zato boste prisiljeni več energije in časa porabiti za obveznosti.

DVOJČKA – V današnjem dnevu boste končno dojeli, kaj si želite in kakšna je najkrajša pot do osebe, ki vas prijetno vznemirja. Zgodba, ki se je začela neobičajno, se bo razvila.

RAK – Vaša koncentracija bo izjemna in z njeno pomočjo boste lahko veliko dosegli. Trezna in praktična misel, podkrepljena z veliko energije in intenzivnosti, bo nosila koristi na finančno področje.

LEV – Pričakujete nekaj, kar se bo uresničevalo drugače, kot ste si zamislili. Določenih stvari preprosto ne morete predvidevati ali pa morate počakati na nove, boljše rezultate.

DEVICA – Bodite bolj previdni, če se z ljubljeno osebo srečujeta tudi v delovnem okolju ali imata več skupnih znancev. Nakazano je, da bo nekaj neumestnih govoric, ki jih boste stežka utišali.

TEHTNICA – Čas pred vami prinaša pritiske in spremembe. Potrebne bo veliko potrpežljivosti in pripravljenosti. Pomembno je, da ne pustite kritiki in slabi vesti, da vam vzameta voljo.

ŠKORPIJON – Prijateljstva, ki ste jih v preteklem obdobju zanemarili ali vanje vlagali premalo energije, bodo spet vzcvetela. Še bolj intenzivno boste občutili to povezavo.

STRELEC – V današnjem dnevu boste precej obremenjeni z domačimi obveznostmi, starejši člani vaše družine bodo od vas pričakovali, da se posvetite njihovim težavam, kar vas bo vznemirjalo.

KOZOROG – Ni vse tako, kot ste si želeli, kar vas iztirja. Navaditi se morate, da preprosto ne mislijo vsi enako. Zato pazite, posebno pri poslovnih pogovorih, kjer bi morali bolj poslušati.

VODNAR – Luna bo povečala vitalnost in dobro počutje. Ne boste zadovoljni s svojim finančnim napredkom. Dobili boste zagotovilo, da se bo vaše prizadevanje kmalu obrestovalo.

RIBI – Čustva bodo nekoliko potlačena, vendar boste veliko naredili, se počutili umirjeni in osredinjeni na to, kar je pomembno. Finance bodo imele prednost pred zasebnim življenjem.

***null***