Zanimivosti

Horoskop za soboto, 6.6.

R.T.
6. 6. 2015, 06.54
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Nekdo se še vedno lahko premisli, pa še sami niste prepričani, ali imate tisto, kar vam ustreza. Takšno počutje je k sreči le trenutno in se ob obojestranski potrpežljivosti lahko reši. 

BIK – Blizu vam bodo mistične izkušnje, ki vas bodo napolnile. Planet Merkur vam bo pomagal razumeti življenje iz druge dimenzije in prinesel bo romantična doživetja. Napredek bo tudi v ljubezni. 

DVOJČKA – Pred vami je precej razgiban dan. Dela boste imeli ogromno, poleg tega se vam obeta veliko dogajanja na zasebnem področju. S partnerjem se nikakor ne boste mogla uskladiti. 

RAK – Če vas danes nihče nujno ne bo potreboval, se lahko pojavi občutek nezadovoljstva. Ne vdajajte se črnim mislim, ampak sprejmite to kot del dneva, ki ga trenutno ne morete pospešiti. 

LEV – Večer vam prinaša manj od pričakovanega, saj bo določeno srečanje preloženo. Morda bo to tudi sreča, saj ste preveč nemirni in bi utegnili povedati preveč. 

DEVICA – Odločitve, ki jih za vas piše življenje, bodo modre in preudarne. Vpliv planetov vam bo dovolil, da se odločite in sledite svojim sanjam. Pred vami je dan plodnosti in ustvarjalnosti. 

TEHTNICA – Slišali boste nekaj, kar vas ne bo prepričalo. Morda gre za nepopolne informacije, vsekakor pa za nekaj, kar bi morali preveriti. Zgodbi prisluhnite do konca, da se ne boste zmotili. 

ŠKORPIJON – Ponudbam, ki bodo kot svetleče zlato, ne zaupajte prehitro, saj se lahko kmalu izkaže, da niso resnične, bolje bo ostati na starem kot tvegati in izgubiti vse, kar ste zgradili. 

STRELEC – Komunikacija bo tista, ki vam bo pomagala razumeti dobre iztočnice današnjega dne. Kreativen čas je pred vami in zadeve se bodo s svetlobno hitrostjo razvijale v smeri, ki jo želite. 

KOZOROG – Tako pri poslih kot v ljubezni bo nekaj več nedorečenosti, ki jih prinaša luna. Pravzaprav boste znova dobili lekcijo, kako se vse skupaj zapleta, ko se vmeša prevelika trma. 

VODNAR – Nekaj težav bo v komunikaciji in pri intelektualnih dejavnostih, toda vse skupaj lahko dobro rešite. Pravzaprav boste nagrajeni, kajti štela bo preudarnost. 

RIBI – Postajate preveč idealistični, posebno v prijateljskem krogu. Čas je, da postanete izbirčnejši. Čaka vas zanimiva pot, potem pa si vzemite več časa zase, posebno za nego telesa.