Zanimivosti

Kaj počne najdražji vibrator na svetu?

M.J.
6. 6. 2015, 08.40
Posodobljeno: 22. 3. 2023, 18.49
Deli članek:

Nell Pleasure Seed vibrator stane kolikor pač stane, v zameno pa naj bi vam pričal zlate orgazme. Cene vibratorjev so različne. Moč jih je dobiti že za nekaj evrov, tisti boljši primerki pa vas bodo veljali lahko tudi več sto evrov. Če pa se želite resnično razvajati, lahko za vibrator odštejete tudi po več tisoč evrov.

You Tube

Čeprav veliki večini ni jasno, zakaj bi toliko zapravili za vibrator, povpraševanje očitno obstaja. Prav tako se bodo našli tudi tisti, ki so pripravljeni zanje odšteti tudi več kot 15.000 evrov.

Arhiv proizvajalca

Zahvaljujoč podjetju Coco de Mer iz Londona, se lahko tisti z debelo denarnico naslajajo z vibratorjem, ki je ime dobil po ljubici Charlesa II, Nell Gwyn. Nell Please Sees (Nelliono seme užitka) naj bi bilo pravo 'orodje' za doživljanje zlatih orgazmov. Za razliko od ostalih vibratorjev, ki so zasnovani tako, da se 'zataknejo' na določenem mestu telesa, je Nell odet v 18-karatno ploščico iz zlata. Da, ploščico, kar pomeni, da ni cel narejen z zlata.

Arhiv proizvajalca

Pet različnih načinov vibriranja naj bi vas pripeljalo do brezmejnih možnosti uživanja in eksperimentiranja. Nell je na voljo v lični leseni embalaži z zlatimi detajli.