Zanimivosti

Horoskop za sredo, 27.5.

nn
27. 5. 2015, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Arhiv Svet24

OVEN – Imate še nekaj nujnih opravkov, ki bi jih bilo pametno storiti čim prej. Potem bo še čas za srečanje, ki bo zelo spontano. Vsekakor se lahko dogovorite z nekom, ki vas zanima.

BIK – Na delovnem mestu bo prisotne več rutine, toda glavna motivacija bo zaslužek, zato boste brez težav zdržali ob zoprnih zapletih. Bodite pozornejši in bolj prilagodljivi.

DVOJČKA – V določenem odnosu, ki vas obremenjuje, najdite neko zlato sredino, namesto da bi prehitro sklepali le na podlagi prvega občutka. Včasih se je dobro tudi zadržati.

RAK – Zaradi nasprotujočih si energij planetov popazite, kaj boste povedali in v kakšnih krogih se boste gibali. Morda tudi zato, ker nečesa še vedno niste razčistili in uredili.

LEV – Pomembno je, da se ne prepuščate črnogledosti, ki se bo pojavljala. Pozitivnejši pristop vas usmerja na pravo stran, še posebej ob srečanju, ki vas pomirja.

DEVICA – Najbolje se boste ujeli s tistimi, ki so vam podobni in trenutno enako naravnani. Počutje bo sicer dokaj spremenljivo, saj nenehno iščete napake drugih.

TEHTNICA – Ljubezen in praktični opravki se sprva prepletajo na nekoliko nenavaden način, kar vas bo vznemirilo. Morda boste morali pomagati prijatelju v njegovi situaciji.

ŠKORPIJON – Veliko misli, veliko idej in tudi veliko notranje napetosti. Napišite si razmišljanja o svojih željah, svojih hrepenenjih, da se bo energija sprostila in da boste razumeli dogajanje.

STRELEC – Obrnite se drugam in izkoristite srčno priložnost, saj boste imeli na stežaj odprta ljubezenska vrata. Odpira se tudi možnost za romantično potovanje, ki vas bo razveselilo.

KOZOROG – V službi bo nekaj govora o napakah, vendar le dokler ne boste storili nečesa konkretnega. Vsekakor vas bo zamikalo, da poiščete nove podrobnosti in možnosti.

VODNAR – Nekaj vam bo dalo upanje, saj bo določena situacija najprej ubrala prave poti. Nikakor ne pridete do besede ali pa bo druga stran imela manj časa in posluha za vas.

RIBI – Ugoden dan lahko preživite na odprtem ali ob navezovanju novih, zanimivih stikov. Lahko se srečate z dobrim prijateljem ali si omislite nekaj več športnih dejavnosti.